Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jijisan tyyy jooo tak, moc dekuji za, odpoved, vycerpavajici ![]()
@Vcela4 v praci to neví name 5 pater takze by to byla slušná drbarna
Ale doufám ze od OPU budu mit neschopenku protoze nechci nastydnout nebo od nekoho neco chytit ![]()
@jijisan Žiži a TY budeš před ET něco brát? Jestli neva, že se ptám.. ![]()
@kakaramelka neni zac…
@Efka2015 uplne nerozumim dotazu?
jak to myslis?
@jijisan jestli bereš něco navíc - třeba Prednison apod. Viděla jsem dobře datum 17.1.?
@Aja91 tak,co ta, pojistovna, plati na tom iui ja, myslela ze prave ten katetr ne?? A provedeni… moje ivf to ma za 3tis.
Ahoj holky tak ja se s vama loučím buď dr nepozná folikul od cysty, nevím, nejdřív mi tvrdila jedno vajíčko pak voda z cysty.
tak přeju hodně štěstí
@potvurka89 Ahoj, prosim te, co se stalo? Uspali Te a pak rekli, ze folikuly nemas, nebo Te ani neuspali? To se mi nejak nezda, ze by to nepoznali…Jaky Ti navrhli dalsi postup? Urcite se s nama „neluc“, urcite to pujde nejak vyresit a nastimulovat treba na pristi cyklus…Ale moc to nechapu. Kam vlastne chodis?
@Kllarcaa Tak to Ti drzim pesti, to budeme jen par dnu od sebe, kdyby „to“ klaplo… ![]()
@Vcela4 do podolí, dali mi jen poloviční narkozu, řekli ze jedno a pak za hodinu ze to byla voda z cysty.
@potvurka89 a ty si měl jen nějakou minimální stimulaci, že říkali jen jedno vajíčko? To je nějaký divný celý
Na kontrolním ultrazvuku ještě v průběhu stimulace jsi byla?
A neluč se s námi
, utečete to jako voda a za chvíli můžeš jít do dalšího pokusu.
@Efka2015 navic mam jen listovku
utz mam 9.1. jestli bude dobra sliznice, bude pak et
@potvurka89 potvurko, muzes mi prosim rict, zda jsi mela klasicke ivf?
jeste upresneni pojmu, na vajecnicich se bud prirozene nebo po stimulaci vytvori 1 a vice folikulu… v nich je tekutina, kde je ci neni vajicko… mudr na utz nepozna rozdil mezi cystou a folikulem, pokud neni cysta vetsi nez 2,5 cm - foliky prirozene prasknou, nebo se odebiraji pri velikosti cca 22mm
tak pisni, zkusim ti poradit, co bych udelala ja dal jestli chces… ju?
ps: prikladam muj podpis, kde uvidis, co mam za sebou a taky nehazim katetr do obili… ![]()
@jijisan v sanusu, ale tohle ma i arleta, iui jeden pokus 1000 kc, jinak to je taky drazsi, vlastne si platis jen zavadeci hadicku
@kakaramelka japlatim za iui 1000 a ivf do 25 tis mi bylo receno.
Jinak jsem volala dbes k dr. Tak zadost na pojistovnu pry daji az za 14 dni, ze me to schvali, protoze jsem mlada
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď