Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Violetina aha to me, mrzi… urcite to dobre dopadne… hlavne aby bylo miminko… taky se bojime toho spermia asi taky nebude uplne v poradku ![]()
@potvurka89 Jojo, taky se snažím své dr dodávat papíry z vyšetření, na IVF se ale tvářila divně, řekla bych, že to neschvaluje, ale nahlas to nechtěla říct, no.
@Violetina Ahoj, vítej, kam jste chodili? Manžel pak musí na nějaký ten zákrok, aby dostali spermie, nebo využíváte dárce?
@kakaramelka tož držím palce, ať se mu tam něco najde, dneska se i z mála dají dělat zázraky…
půjdeš prvně?
@Efka2015 manžel byl i na operaci, ale marně, takže máme dárce, furt se s tím tak trochu srovnávám
chodíme do iscare
a koukám, že ty toho už máš taky dost za sebou, co…
@Efka2015 já mám hodnou dr praktickou, ta mi jen popřála ať to vyjde. Teď jsem koukala na gynem a ten vypadá nějak moc drahej ![]()
@Violetina Bohužel.. z IVF zatím ne a doufám, že to tak i zůstane, že tohle jsou poslední a pozitivní kroky.. Říkali jsme si do konce tohoto roku. NO ale je nám líto nechat tam ty sněhuláčky, takže fakt poslední šance..
Můj manžel byl na operaci varikokély, 2 roky tomu jsou.
Poradil nám to dr v bývalém CAR, že potom se vrčitě zadaří.. Zuby nehty jsem se bránila IVF.
Dneska bych si za to nafackovala, jizvy má škaredé, tehdy skončil i na ARU, no kdo mohl tušit, že se nám IVF nevyhne, že…
Věřím Ti, musí to být těžké a nemám právo napsat, že vím, jak se cítíš. Kdysi jsme se s manželem bavili, kam až bychom zašli. On řekl, že jak daleko bude třeba, i do darovaného čehokoliv. ALe tváží v tvář jak před tím stojíš přeci jen je to jiné.
Už jen dle toho, jak jsem se srovnávala s IVF, musela jsem k tomu prostě dojít.
Ale touhla po dítěti dokáže přehodnotit fakt všechno..
@potvurka89 tak ty Pražské já vůbec nevím, ale @jijisan se vyzná.
Je fakt, že na to, že chodím do soukromého, tak někdy valím oči, jak jsou ceny jiné, narazila jsem i na deset tisíc rozdíl ![]()
@potvurka89 ahoj, s většinou věcí jsem spokojená, sestřičky na ambulanci super, doktoři jak kteří, ale profíci, jen si budeme muset něco vyjasnit na embryologii, ale snad to dobře dopadne…
@Efka2015 No jo, nejhorší je, že by toho člověk klidně podstoupil i víc, pokud by byl výsledek zaručenej… ale to on není.
@Efka2015 tak to je pěkný, ale třeba opravdu v soukromých pomůžou lépe. Třeba když mi odsávali cysty tak jsem krvácela a dnes po odběru oocytů i když neodsáli vajíčka jen vodu z cyst tak ani kapka krve, nějak to nechápu.
@Violetina tak já nějak ten přístup přežiju, jen když řeší věci hned a ne až za rok
@potvurka89 jo, v tomhle si nemůžu stěžovat, v srpnu bylo u nás „vymalováno“ (definitiva blbýho výsledku) a od té doby jsme za pět měsíců stihli 3 IUI a 1 IVF a jednu dovolenou tedy
a i předtím to blokoval spíš manžel odkládáním, než že by na nás nebyl čas
@Violetina tak s tím odkládáním mám taky zkušenost. Te%d jsem koukala na ten Iscare a vypadá dobře ![]()
@potvurka89 Připláceli jsme si nějaké „procedury“ a bylo to do 16.000