Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rozarkaa1 dskuju
Ja jsem si pichala 225j menopuru 8dni pak mi řekli ze vidi 2 folikuly tak píchnout pregnyl a za 2 dny odběr. Prostě z Podolí odcházíme a hledáme jiný car
@jijisan ahoj asi mas pravdu nemohla to poznat ale my jsme v podolí uz rok a nikdy me nijak nelecili na endometriozu i kdyz jsem tam s tim prisla a oni maji mit doktory kteri se tomu vic věnují. Ivf jsem mela mit asi normalni 20den cyklu mi pichli něco jako umělý prechod a odsali cysty a po ms mi dali stimulaci menopur 225j pichat 8dni pak pregnyl a za 2 dny odběr.
Dr rekla ze to bylo asi malo nastimulovane že hormonální profil mam dobry.
@potvurka89 tak to je mi hrozne lito ![]()
Uz jsem nas videla jak spolecne ocekavame //
@potvurka89 je to zvláštní, to si vážně asi skoro nereagovala na stimulaci. A AMH (tj. zásobu vajíček) ti zjišťovali?
Já chodím do Iscaru…jsem tam v podstatě spokojená, ale slyšela jsem, že základní vyšetření tu taky běžně nedělají. My už měli zákl. vyšetření z předešlého CARu, takže jsme chtěli rovnou IVF. Co jsem tak četla, tak asi nejvíc preciznější jsou v Genetu, tam jsou ale asi dost dlouhý čekačky ![]()
Zase v Iscaru tě objednají do 14 dnů, pokud by si chtěla třeba jenom konzultaci…
@lusi28 to já taky, snad vybereme lepší car a budou mit i větší znalosti. Přeju ti at ti to vyjde ![]()
@Rozarkaa1 jo AMH jsme si zaplatili a jediný co řekli " jo je to nižší ale dobry " v podolí na co se clovek nezeptá to neřeknou.
@potvurka89 A co zkusit Apolináře? Chodím tam a jsem vcelku spokojená, není tam přístup jako na soukromých klinikách, co tak slyším, ale věřím, že vědí, co dělají… ![]()
@potvurka89 tak za prve, najdi si jiny car… ty statni jsou nahouby… taky si ofot veskery vysledky (ne jen vypis) vysetreni, ktery ti delali… pravdepodobne jsi mela dlouhy protokol… no, rozhodne ti nesedl… v nivem car si nech nabrat taky amh, ovarialni zasoba, podle toho by meli upravit stimulaci… urcite bude nutne neco delat s endometriozou…
malo nastimulovane je blbost… endometrioza a nezna amh… prchej jinam!
a hlavne, nesmuti, nastvi se, vyber si jiny car a jdi dal, neboj, ta zatouchajici kricici vanocka bude! ![]()
@potvurka89 nizsi ale dobry je teda odpoved!
kolik!
@kakaramelka tak to je divny, v nekterych car maji i za 500 kc, tak to mas nejaky drahy car tedy, a kolik tam stoji ivf?
Nebo me napada jeste, ze ty tri tis. Jsou pro osvc, to v sanusu maji potom taky kolem 4 tis.
Ahoj holky, tak jsme včera byli na posledním IUI před IVF. Žádost dáme až za 14 dní, když vyjde negativní test. Podle doktora by to jinak nebylo správné, on že věří i tomu IUI. Tak hold chvilku počkáme. Jinak aspoň trochu dobrá zpráva - manžel měl včera super spermio, androložka vzorek moc chválila=)