IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
7.1.17 12:59

@Terry1991 těhotenství bylo v pohodě, docela náročné to bylo před tím, než jsme zvládli celé kolečko vyšetření, marné hledání pri TESA a pak to rozhodnutí, že buĎ dítko s dárce, nebo život bez dětí. Adopci bychom asi ani jeden z nás nezvládli. Já měla trochu krizi v šestinedělí - ono ty hormony jsou sviňky :pankac: ale je to náš prĎouch. Naštěstí manžel to bral od začátku v pohodě a spíš na to téma doma žertujeme, po kom to dítě je… že ho půjdem reklamovat… a podobně :lol: :lol: Půjdete rovnou do ivf, nebo zkusíte iui? Co ty, jsi v pořádku

• Citovat
  • Upravit
806
7.1.17 13:06

@Anais já jsem v pořádku. Snažíme se tři roky a z toho rok chodíme do CARU. Už mu udělali snad všechna možná vyšetření a začátkem Února jdeme ještě na spg jestli se nenajde něco na zamražení aby si s ním,,mohli hrát dál".Pokud nic nenajdou už po čtvrté tak asi M/T. Na začátku jich měl totiž málo a některé mrtvé, ale měl. Najednou zmizeli.Ale on má ještě k tomu jiné neduhy. Takže zatím s námi ani neprobírají nic dalšího :nevim: :think: jinak já původně říkala že by mi adopce vůbec nevadila, ale teta teď adoptovala dvouletého chlapečka a já si k němu neumím vytvořit vztah, to je ale na dlouhé vyprávění. Takže adopci radši ne, bojím se jestli bych jí zvládla. Dárce by mi nevadil, nemám s tím případně vůbec problém. Jen nevím jak by to zvládl manžel. :zed: běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
7.1.17 13:15

@Terry1991 manžel má cukrovku 1 typu a epilepsii, takže na jednu stranu jsme i rádi, že si tohle malý neponese dál… ale jestli jsi ty v pořádku, tak se určitě zadaří :srdce: :srdce: já se s mudr po prvním neúspěšném ivf dohola na inseminaci v přirozeném cyklu a u prvního nám to vyšlo na 3 pokus, tak uvidíme, co teď. AMH mám nižší, ale do hormonů se mi moc spěchat nechce..

• Citovat
  • Upravit
593
7.1.17 13:20

@Anais Koukala jsem z podpisu, že ti vyšlo IUI? To je paráda, dává to naději. Já bych měla být v pohodě, alepsoň se na nic nepřišlo, všechno funkční, průchozí, jak podle učebnice :nevim: je mi 35 a už si přijdu trochu stará, ale ráda bych ještě jeden/dva roky zkusila, co to udělá

@Terry1991 ahoj, manžel má azoospermii také, za mě je nejdůležitější si o tom pořádně promluvit, co je pro koho přijatelné. U nás jsme to nesla asi hř já, prostě mi to přišlo děsně nefér a měla jsme i v plánu jít do darovaného embrya (když nebude biologicky jeho, tak ani moje), ale pak jsme to přehodnotili, hlavně z časových důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.1.17 13:29

@Anais jejda,tak to chápu. No nevím, řekli nám že medicína je na tohle krátká a že krom vitamínů, hormonů a M/T pro nás zatím nic udělat nemůžou. Tak mám trochu obavu. Hormony se ti nedivim i když manželovi je napsali a bere je. Jenže u chlapů je to o malinko jiné. Já bych je taky asi nechtěla.

@Violetina a zkoušeli jste M/T?? jestli se teda mohu zeptat. Manžel je momentálně naprosto vyrovnaný, ale ve chvíli kdyby řekli že je to opravdu konečná a nic jiného než dárce nejde tak by ho to celé položilo a nevím jak by přijal že to dítě je a není jeho :roll: přitom se říká že otec je ten co vychovává a ne ten co plodí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
7.1.17 13:33

@Terry1991 Zkoušeli, nenašli nic. Teď si z toho dělám srandu, že někdo tam nahoře nedovolí, aby po zemi běhali dva tak úžasní lidé (manžel a jeho dítě), ale v caru jsem se málem složila. Přišlo mi, že muž to bere lépe (nebo lépe skrývá, co se mu honí hlavou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.1.17 13:36

@Vcela4 no já žádné příznaky nemám..jen knedlík v krku jak se říká tak mi dělali výtěr a je tam nejakej slabej bacil, ale jelikož mudr ví že jdu na odběr tak řekla radši přeléčit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
7.1.17 13:37

@Violetina @Terry1991 jo holky nemáme to lehký :srdce: ale tohle je víc než dobrá prověrka vztahu…
Ať se vám zadaří, jak dlouho se snažíte??? Jestli jste v pořádku, šla bych do inseminace, je to sice taky darda, platíme 4200 ( 3500 za dárce, 700 za iui), ale zdraví máme jen jedno.
Já měla prďoucha taky až v 34, tak teď je mi 37 a půl, tak uvídíme

• Citovat
  • Upravit
225
7.1.17 13:39

@Anais Tak to je fajn..že nám to vychází tak nějak na stejno :palec: ;) Tak hlavně ať nám to vyjde :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
7.1.17 13:45

@Anais My zatím platíme za IUI 2000 (za dárce), byla bych taky ráda, kdyby to vyšlo takto. Nicméně máme teď 2 nebo 3 embrya zamražená, takže nevím, co bude teď na řadě, jestli KET nebo inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
7.1.17 13:53

@Violetina kam do car chodíte?

• Citovat
  • Upravit
Anais
7.1.17 13:54

@Kllarcaa juju, budu mít s kým stresit :pankac: :pankac: jen jak už chodím do práce, tak vás na miminu budu stíhat tak o víkendu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
593
7.1.17 14:03

@Anais už jsem tu někde psala… iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.1.17 14:28

@Violetina toho se přesně bojím taky, že nic nenajdou ani tam.Ale ono strašně záleží co má chlap za problém. Ten můj má na jedné straně varikokélu a na druhé spermatokélu jestli to druhé píšu správně. V dětství nesestouplé varle které mu operovali…no kdo ví. Říkám, na začátku jsme jich pár měli a najednou už třikrát po sobě nic. Já dárce snesu, ale když to nikomu nepovíme a potom začnou ty věty typu že je celé po něm…to ho asi zničí…Berete to oba teda skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.1.17 14:34

@Anais my se snažíme tři roky. IUI by jsme zvažovali, ale jelikož už třikrát vyšel spg nulový tak jedině z dárce a nám se nějak ještě nechce vzdávat sen na,,naše" miminko. Jinak náš vztah zatím tahle situace upevňuje naštěstí :srdce: je to velmi drahé, ale nám jsou peníze jedno. Hlavně když to dopadne pro nás dobře. :pankac: no snad nám to všem tady nakonec vyjde :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí