Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kllarcaa @nika.veroni nemate vubec zac
tak snad budete mit stesti zacatecniku a vyjde vam to hned napoprve ![]()
@nika.veroni zitra jdu na UZ
tak uvidím ale ve čt na UZ mi řekl doktor že si myslí tento čt nebo pa
zitra snad už budu vědět na pevno
![]()
@lusi28 děkujeme
jdu do toho dtim že jiná možnost neni, tak se snad zadaří ![]()
@HankaS82 HAni, většinou se dělá ta průchodnost kontrastní látkou a až pak, pokud vypadá, že je něco neprůchodného, tak je třeba laparka.
No vzhledem k limitu, jaký sis dala, bych šla ještě asi do IVF, ale už bych si třeba domluvila tu průchodnost, možná ji stihneš ještě před stimulací a pokud by - nedejbože nevyšlo, máš dveře k IUI otevřené..
JInak IVF je do 39 let, nevzdávej to u v 35 ![]()
Vcera mi prisly vysledky z genetiky rodicu a brachy a zitra kontrolni ultrazvuk a pokud bude vsechno v poradku (zlobi mi cysty na pravym vajecniku), tak pristi tyden zacneme s tema super injekcema, kterych se vubec nebojim.
Tak mi drzte pesti, at to zitra klapne, uz se nemuzu dockat. ![]()
Holky prosim vas, jaky jste mely pocit z odberu vajicek? Bolelo vas potom bricho nebo tak neco, krvaceli jste potom? Z toho mam nejvetsi strach ![]()
@Aja91 ahoj jdu taky poprvé, taky nevim co čekat ale snažim se myslet pozitivně že bude vše v pořádku
Čeká mě to nejspíš koncě týdne-dnes UZ tak uvidim ![]()
@Kllarcaa dekuju, ty uz mas pred sebou odber vajicek, jestli chapu spravne? ![]()
@Kllarcaa ok frzim palce, pak dej vedet jaky to bylo.
Holky a jaky maate nazor na primo vision (sledovani vyvoje embrya) priplatek 4000 tis. Ma to cenu, nebo to jsou vyhozene penize?
@radka.vos jojo mám..injekcí už mám v sobe dost
Tak doufám že mi dnes už řekne že na konci týdne jdu..