Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aja91 děkuji,utčitě dám ![]()
Jinak stim vyvojem embrya-to je nějak moc
Ne?
4000,– v našem Caru je to zdarma mám ten dojem ![]()
@Kllarcaa ajo, je teprve utery, tak jestli pujdes koncem tydne…
Mno, uz sem si poposedla… ![]()
@Kllarcaa jj oni to sledujou i tak, ale tohle je zase jeste neco navic, snima to embrya kazdych 15 min po dobu 5sekund tech 5dni. Nevim, jak casto sleduji, kdyz to nemas zaplacene, treba jednou za den? To fakt nevim. Nikde jsem na to diskuzi nenasla ![]()
@Aja91 Nekrvácela jsem, nešpinila.
Bolelo mě to dost, ale měla jsem 22 oocytů, tak možná proto.
Druhý den jsem byla v práci, jsem v kanclu, jak jsem vstávala, musela jsem se rukama zapřít, ať nenamáhám břicho.
Ale dalo se to..
@Efka2015 ok dekuji, ja uz potom budu doma na neschopence, i kdyz taky sedím v kanclu
@Aja91 já jsem měla strach, jak mi vyjde dovolená a nemám zástup, tak jsem na neschopenku nechtěla..
Ale fakt to nebylo tak strašné..
@Efka2015 ok, no jsem na sebe zvedava, jsem takova ciťa
. Hlavne, aby bylo co odebirat.
A nevis neco o tom sledovani embria? Nadstandardní sluzba
Ahoj holky, prichazim k vam z IVF 2016.. kolem 20.1 mne ceka 1.KET tak snad tu najdu hodne holek na sdileni a souputniceni ![]()
@Aja91 Myslím, že můj CAR tohle ani nemá a že by mi to vymluvili.
Výhoda toho je, že nemusí embrya vyndávat, když je denně kontrolují…
Nevidím v podpisu, zda je to Tvoje první IVF? 4.000, jestli se nepletu.. bych za to asi nedala.
Ahoj holky, tak jsem na tom jako @potvurka89.I pres horecku a chripku a zanet spojivek dali na moje premlouvani a na OPU mi dnes narkozu dali, i kdyz riziko bylo velke.Ale…z 9 folikulu zadne vajicko, proste nic…tak jen, ze vidim, ze to neni zas tak neobvykle-cimz vas nechci strasit…jak mam tu horecku a vse kolem, ani mi nedochazi, ze je proste konec a rozjede se to za par mesicu cele znova… ![]()
@Vcela4 to je mi lito.
![]()
Rekli ti, jak je to mozny, ze nebylo ani jedno vajicko, kdyz folikulu bylo tolik?
Holky honem zobat nosifol.. ja jsem na to dostala typ asi 10 dni pred OPU, tak sem jeste vecer letela do lekarny a cpala to do sebe v 2nasobne davce a asi to zafungovalo, trhli jsme jim tam rekord v urode… @Vcela4 tak napriste ![]()
@radka.vos dekuju..
No vzali mi krev a zitra se dozvim vic…hlavni a mozna jediny duvod jsou ale polycysticle vajecniky, minule hyperstimulace a 35 folikulu, ale jen 12 vajicek a 3.dne se dozilo jedine oplodnene, tentokrat tohle fiasko. Polycysticke proste reaguji pokazde jinak, je hrozne tezke nastimulovat je „akorat“..nemate tenhle syndrom (PCO),holky, nektera?
A Rado, ty jsi v jake fazi ted, prosim te?