IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
10.1.17 16:07

@Vcela4 takze mas za sebou 2 neuspesny pokusy, ktery ale pojistovna predpokladam pocita? Jeste 2 ti zustavaji? Jak se poznaji polycysticke vajecniky? To se nevi jeste pred tim, nez se zacne se stimulaci? Ty jo, fakt je mi to moc lito. :hug:

Ja jsem vlastne uplne pred vsim teprve. V prosinci jsme meli jit na druhe IUI, ale prisly vysledky z genetiky a zjistili mi spatny chromozomy, takze iui se muselo zrusit a prejit rovnou k ivf, aby jsme mohli nechat embrya otestovat a vyloucili tim ta spatna. Zitra jdu na kontrolni ultrazvuk a pokud bude vse ok, tak pristi tyden, az to dostanu, zaciname se stimulaci. Pokud tedy nebudu mit nejakej delsi protokol, to se picha pry uz koncem menstruacniho cyklu, tak uvidime. Tahne mi na 35 a pry cim starsi, tim spis je ten protokol prodlouzeny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
10.1.17 16:18

@radka.vos Aha, tak to ti/vam budu moc drzet palce.Ja mam 4 IUI a 2 IVF v tim, ze kdyz z tohohle nejsou zadna vejce, muzeme zaplatit „jen“leky, tedy asi 11 tisic a CAR stornuje zadost na pojistovnu a budeme tak mit jeste 3 pokusy.11 je palka, ale neni to 40 za cely nehrazeny cyklus.PCO mam odjakziva, jasne, ze se to vedelo dopredu…ale bohuzel to je k nicemu to vedet, ony se chovaji jinak nejen kazdy cyklus, ale i den, takze ziskat byt jedno ok vajicko je uspech…uvazuju do budoucna o darkyni, pri 4.IVF bych ji asi zkusila…ale chci jeste zkouset i sva vajicka, podle lekaru nadeje je, ale i oni spis u pco vesti z kristalove koule…asi jsem to moc nevysvetlila, co :roll:.Ale tobe preju, at to vyjde napoprve :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.1.17 16:27

@Vcela4 příští mesic to vyjde, ja jdu zitra volat do cube tak uvidíme na kdy me objednaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.1.17 16:27

@Vcela4 tak to je ale super na jednu stranu, ze to dokazou takhle stornovat. A ivf se plati cely az kdyz je po vyndani vajicek nebo platis prubezne s tou stimulaci?
Jo jo, vysvetlila si mi to dobre, tedy aspon jsem to z toho pochopila. Verim, ze je to pro tebe tezky, ale nadeje umira posledni a je super, ze se toho zatim nevzdavas.
A kdyz mas darovany vajicko, tak se to taky pocita jako jeden z ivf pokusu nebo jde uz jen o ET pripadne KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.1.17 16:35

Ahoj Holky tak jdu na OPU ve čtvrtek, tak snad bude mít co odebírat ;) Řikal že velikost je nektere 17,9mm nektere 14mm..Tak mi držte palce, když to tady tak čtu tak si mám docela strach, je mi Vás holky líto co Vám nic neodebraly :,( Jinak se mě doktor ptal jestli chci narkózu, rekla jsem že jo, byla jste některá bez narkózy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.1.17 16:44

@Kllarcaa budu drzet pesti, pak napis jak jsi dopadla. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
10.1.17 18:10

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jmenuji se Andy. Je mi 42 a krom dvou dospěláků, dcery 21 a syna 19let mám 2,5 letého rošťáka. Chtěli bychom s manželem, aby to nebyl „jedináček“ a přes naší skoro roční snahu nic, tak chceme zkusit IVF. Jsme v tom absolutně nezkušení, tak každá informace od vás je pro mne cenná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
10.1.17 18:21

Zdravím nově příchozí.

@Vcela4 To je mi líto, že to takhle dopadlo… Hlavně že jsi „přežila“ tu narkózu, držím do příštího pokusu palce, ať se urodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.1.17 18:32

@Efka2015 jj prni ivf, tak prave chci dat do toho vsechno, aby to vyslo. Uvidim, co rekne jeste dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.1.17 18:56

@Vcela4 Mi je diagnostikovali v tomto CAR, ale nevím, na základě čeho, asi vysokého AHM, protože cykly mám pravidelné a ovulaci prokázanou.

@Vcela4 Ach jo je mi to moc líto!!! :-(

Nosifol, jak píše @ronia je skvělý, ale ještě levněji vyjde čistý inositol, je i v tabletách, ale po propočítání jsem koupila prášek, ve vodě chutná jako nasládlá voda, fakt úplně v pohodě.
Pila jsem to denně, 2 měsíce před OPU, je to na kvalitu vajíček:

http://www.myprotein.cz/…0530319.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.1.17 19:00

@radka.vos u darovaných se počítá normálně IVF cyklus, pokud máš ještě nějaký na pojišťovnu + odměna dárkyni.
Pak, pokud je něco k zamražení, už se klasicky chodí a platí KET…

@Ajaandy Ahoj, vítej :mavam: do jakého CAR se chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.1.17 19:04

@radka.vos jj určitě napíšu ;) a děkuji..
Zatim mě panika nechytá, to asi přijde až ten den :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.1.17 19:10

@potvurka89 tak at to vyjde v novém Caru co nejdřív a líbí se ti tam a vše dopadne dobře ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.1.17 21:25

@Vcela4 to je mi hrozne lito ze nebylo ani jedno vajicko… drzim palce at to priste dopadne lip.
@radka.vos no me je 36 a mela jsem kratky protokol. :D A mela jsem 22 foliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.1.17 21:38

@Kllarcaa děkuju, jsem na to zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie