IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
2.1.17 19:48
@potvurka89 píše:
@Jolda1234 čekala jsem ze mi bude špatně nějaké nálady atd… Ale u me nic je mi dobre a jsem v pohodě. Kazdy vecer mi s tim manžel pomůže píchnout a je to. Na ultrazvuk jdu 4.1 tak uvidíme jestli se tam něco nastimuluje.

tak to je dobře, že to zvládáš. Já se také bojím té náladovosti. Stačil mi utrogestan a clostilbegyt a náladová, hlavně výbušná jsem byla tak, že bych sama sebe praštila :roll: každopádně 4.1 budu držet palce ať to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.1.17 19:59

@Marlovee Ahoj :) naprosto souhlasím.. Strašně to utíká. My jsme rok ztratili tím, že moje doktorka pořádně nevěla, co se mnou :roll: každý měsíc jsem měla jinou diagnózu až mě nakonec poslala na laparo a zjistilo se úplně něco jiného. IVF je naše jediná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.1.17 20:05

@Jolda1234 no já jsem třeba na léky cíťa, při stimulaci jsem si přišla.. jakoby nemocná - moc nepohyblivá, celkem bez nálady a chuti něco dělat, unavená.
Naštěstí manžel pochopil, jak viděl, jak se zvětšuju :-D naštěstí to nejsou nějaké měsíce, co to trvá, no. Fakt to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.1.17 20:13

@Cumacek eva Nás čeká v týdnu 3. IUI, rovnou budeme podávat žádost o IVF. Tak to budeme mít pomalu nastejno=)

Holky, co už jste začaly IVF - dělá se tam ještě nějaké jiné vyšetření, než na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.1.17 20:29

@Efka2015 nestraš :lol: z toho mám největší strach.. Mě bylo přítele tak líto, chudák si se mnou,, užíval", ale nemohla jsem si pomoct :zed: A přibrala jsi hodně? Nebo si potom splaskla? :mrgreen: my pořád přemýšlíme, jestli zrušit svatbu v červnu nebo to zvládneme vše, nějak se nám to nečekaně sešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 20:33

@Jolda1234 děkuju mě žádný léky dřív nedali, jen nějaky antibiotika kvuli cystám, po těch mi zrovna nejlíp nebylo brali se 2× denně a museli se brát mezi jídlem. Jinak co mám doktora tak ten mě chtěl vidět každý měsíc a po 3 měsíci hned mě poslal na laparku s cystou, tam zjistili tu dělohu a vaječník no a pak když jsem se rozhoupala jit k němu po půl roce mě poslal do caru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 20:38

@Sashie myslím že ne, při každé návštěvě doktora UTZ, dostane člověk papíry na pročtení a co vše si chce připlatit. Mě třeba řekli že první IVF to teprve zjišťují jak na co člověk reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.1.17 20:42

@potvurka89 antibiotika kvůli cystám? To slyším poprvé. Já na cysty měla nějaké hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.1.17 20:48

Ahoj kocky rada bych se k vam pridala. Me ted v lednu ceka Ket. V prosinci jsem podstoupila IVF a ET bohuzel nevysel. Tak snad se nam ted zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 20:56

@Jolda1234 měla jsem z té vody co to teklo nějaké bakterie nebo co, my chodime do caru v podolí a tam z nich moc nedostane člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 20:58

@lusi28 určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.1.17 21:00

@potvurka89 Tak UTZ mi dělali každý cyklus 3×, takže za ty tři IUI a předchozí řešení s gynekoložkou si můžu před vstup na vagínu rohožku s nápisem „VÍTEJTE“… Jsem na to sama zvědavá, ve čtvrtek bychom měli jít na poslední IUI a rovnou tam domlouvat IVF. Měnila jsem si kvůli tomu pojišťovnu, abychom nemuseli dojíždět složitě do vzdálenějšího města, tak se to protáhlo=/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 21:06

@Sashie tak to jsi musela být už tam jak doma :) budu na tebe myslet ja jdu 4.1 na UTZ tak uvidime jestli už budu píchat pregnyl na uvolnění vajíček nebo posunem ještě dál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.1.17 21:10

@Sashie taky by mě zajímalo, jestli se dela jeste nejake vysetreni. Chceme na ivf az cca brezen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.1.17 21:22

@potvurka89 jo aha.. Já mám zas cysty naplněné krví.. Člověk si nevybere :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie