Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Efka2015 jsou cysty naplněné vodou které před stimulací odsají když to nevyjde takto tak je laparkou chtěj dát pryč ale nikdo ti neřekne jestli ti hned při tom ty vaječniky nevemou protože musis podepsat že kdyby nebyli k ničemu tak je mohou odebrat.
@luciiin i mně doporučili jen listovku, ale jak píšeš, člověku to nedá ![]()
@potvurka89 také mi hrozí laparka pro odstranění vejcovodů, v obou mám saktosalpingy, ale to si zatím vůbec nepřipouštím..S cystama si také užívám každý měsíc, ale teď jsem začala brát nějaké vitaminy s obsahem selenu, který by měl mít vliv na tvorbu cyst, tak jsem zvědavá. Každopádně musíme věřit, že to vyjde..
@Jolda1234 to mas pravdu, me doktorka dala listovku a stimuluju menopurem
@potvurka89 ja ještě nestimuluju.. A jak to zvládáš? Já se toho děsně bojím..
@Jolda1234 čekala jsem ze mi bude špatně nějaké nálady atd… Ale u me nic je mi dobre a jsem v pohodě. Kazdy vecer mi s tim manžel pomůže píchnout a je to. Na ultrazvuk jdu 4.1 tak uvidíme jestli se tam něco nastimuluje.
U mě začal nový rok zjištěním, že mám kvas.infekci.Tak teď nevím zda mám do CAR vůbec jet.Aby mě nevyhodili, co tam lezu, když mám infekci.Na druhou stranu když nepojedu, tak se na první konzultaci dostanu až koncem března. Takže to nejspíš udělám tak, že pojedu a kdyby mě chtěli vyšetřovat, řeknu co mám za problém. Já fakt nemůžu mít nic normálně. ![]()
@HankaS82 píše:
U mě začal nový rok zjištěním, že mám kvas.infekci.Tak teď nevím zda mám do CAR vůbec jet.Aby mě nevyhodili, co tam lezu, když mám infekci.Na druhou stranu když nepojedu, tak se na první konzultaci dostanu až koncem března. Takže to nejspíš udělám tak, že pojedu a kdyby mě chtěli vyšetřovat, řeknu co mám za problém. Já fakt nemůžu mít nic normálně.
taky se o mě pokoušela, holt hotelový bazén.
Spravil to tampon na něm nakapaný tea tree olej a je po starosti..
@Efka2015 Já namočila tampón do roztoku jablečného octa a vody a je to lepší. Tak uvidíme. Nemám to nějak moc, třeba ocet pomůže. Si připadám jak nějaká špindíra
.Vůbec nevím kde jsem to chytla. Nikde jsem nebyla a sex taky nebyl. Možná oslabení imunity po revizi. A nebo špatně dezinfikované nástroje v nemocnici, čemuž bych se po zkušenostech ani nedivila.
@HankaS82 já musím říct, že po stimulaci mám celkově imunitu celkem v pytli, proto se nedivím, že jsem předtím měla nějaký problém 1× za život a teď za krátkou chvíli podruhé.
Naštěstí to poznám a podchytím fakt včas něčím domácím, jen jsem teď nevěděla, jestli mě nechytly močové cesty, to by bylo horší..
Tak k tomu beru lichořeřišnici a snad to nic nebude.
Ono to sladké na Vánoce a mouka tomu asi taky moc nepřidává ![]()
@HankaS82 píše:
Plodný rok 2017 všem. Ať se nám všem daří…
pod to se podepíšu, Tobě taky, Hani ![]()
@Dr.Renča píše:Ahoj, prosim Te a o nativu rozhoduje lekar? A kolikje pokusu pri tomhle a leky se nebou tedy zadne, jestli jsem dobre pochopila.?
@Sabrus to je IVF v přirozeném cyklu, prostě se počká na ovulaci a odsaje se vajíčko z toho jednoho dominujícího folikulu, může se to v podstatě zkoušet každý měsíc
Krasny a stastny novy rok vam vsem holky
At se nam splni sen a vsechna prani ![]()
@Efka2015 Zrovna jedu z Prahy. Zatím mám celkem příjemný dojem.Do ničeho mě netlačili jen doporučili. Měla mě mladá dr. Zdeňková. Příští MS na odběry a 10den cyklu na UTZ a rozvržení stimulace.
@HankaS82 a máš v něčem změnu, jestli se mohu zeptat?
Dobrý dojem je důležitý, jsem za Tebe ráda.
Pořád přemýšlím, otěhotnělo nás v tom listopadu fakt nějkolik a žádné to nedopadlo…