Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Strýček Fido jako.. nebudu Ti mazat med kolem pusy, jsou holky, co jim stimulaci ukončili, protože to bylo k ničemu.
Ale stává se to řekla bych málokdy a spíš, když mají více stimulací s malým odstupem, že už tělo nemůže. Já jsem spoléhala na to, že do sebe nic necpu, tak to vyjde, ale někde tam taky byl strach, že nebude nic.
Cvičení - já jsem chtěla mermoocí cvičit jógu, ale šlo by to max. první 2 dny, řekla bych. Pak jsem měla 4 dny strašné, a pak už jsem byla nafouklá a neměla jsem odvahu cvičit, po OPU to šlo tak 5tý den, nechtěla jsem si ublížit.
Do plavání bych nešla - riziko infekce.
Alhohol Ti neřeknu, pár let už nepiju.
Bílkovina je na OHSS
@Strýček Fido mě doktor řekl, ze se cvičením hodně opatrně, ze je vše několikanásobně zvětšené a hrozí nějaké přetočení vaječníků či co…
Jinak holky, já byla na kontrole a vypadá to, že na KET půjdeme až v únoru ve stimulovanem cyklu. Po stimulaci mám cyklus rozhazeny a tenhle asi ani ovulace neproběhne, proto příští měsíc ta stimulace.
Stimulovala některá na KET?
Ahoj holky, můžu se k vám přidat i já? Také nás v únoru čeká první IVF. Vůbec si nedokážu představit, co všechno mě čeká a občas mě přepadne taková úzkost, že nevím, jestli to zvládnu. Tak bych ráda s někým ty bolesti i radosti sdílela. Chtěla jsem se zeptat, berete nějaké vitaminy nebo třeba nějaké čaje?
@Jolda1234 ahoj
jak teď beru jen listovou, od transferu v únoru budu brát femibion a pokud by to nevyšlo, doufám, že vyjde, vrátím se k Inofolicu.
Holky, před OPU jsem brala ještě Isoflavony, čisté - vyšlo to lépe.
Je to na kvalitu odebraných vajíček.
@Efka2015 to vůbec neznám, jdu googlovat
Kdo ti to doporučil?
@luciiin Počkej, kecám, isoflavony jsou náhrada Closíku, to jsem taky brala, tohle je Inositol, pošlu odkaz
Mám tento, vyšel nejlépe, když jsem to přepočítala na denní dávku:
http://www.myprotein.cz/…0530319.html?…
A ještě namátkou článek:
@Efka2015 tak to jo
…ten právě jim v tom Inofolicu, jen je tedy dražší no ![]()
@luciiin Jj, já kdysi brala Nosifol 2 měsíce a při délde snažení už jsem brala fakt kdeco, tak jsem se snažila hledat noname náhrady
ale se stejným účinkem.
Třeba o Megaenzymech - náhradě Wobenzymu jsem se dozvěděla někde na emiminu, úplnou náhodou..
@Efka2015 už aby to klaplo, viď? Doporučil ti něco přímo doktor v CAR? Mě řekl prostě listovku, na další preparáty asi moc nevěří. A taky jsem tady dost cetla, že v jiných CARech říkají, že kvalita vajíček je dana a vše kromě kyseliny listové je vyhazování penez
…ale stejně mě to nedá
I když tedy vím, že kvalitu naopak může hodně zhoršit stimulace a vitamín už to nezachrani…
@luciiin No nikdo mi neporadil nic, doktoři fakt preferují listovku a nic navíc.
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, koupila jsem si Chytré miminko.
Manžel bral selzink, a různé podobné, asi 2 roky. Teď má klídek, co máme sněhuláčky
no uvidím, jaký bude další vývoj…
Ahoj
ráda bych sek vám přidala. Začínám stimulovat na první IVF. Mám cysty které mi odsáli. Toto IVF je pro nás buď a nebo, buď to vyjde a embrio se chytí nebo ho cysty otraví a nic nebude a mě pošlou na laparku.
@potvurka89 něco takového existuje? Žy cysty vadí? Já co jsem četla, s nimi nikdy nic nedělají…