Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, dovolím si připojit se.
Dnes jsem začala se stimulací před třetím a zároveň posledním pokusem. Zatím to ani jednou neklaplo, navíc dopadlo špatně i PGD, takže jsme přišli i o mrazáčky.
Jinaj máte některá zkušenost s Elonvou?
@lusi28 díky za info
Jsem ráda, že jsem to z ceníku pochopila správně.
@petrus85 diky
Věřím, že se všechny dříve či později dočkáme svých štěstíček
![]()
@radka.vos děkuji
s tímto chromozomem navíc není prokázáno nic špatného, tak snad nebudeme první u koho se něco projeví. Necháme mu vyšetřit karyotyp přímo z jeho krve, protože zatím to bylo potvrzeno vlastně jen z plodovky. Třeba se to ani nepotvrdí.
@Violetina píše:
Páni (teda dámy), tady se to rozjelo. Držím všem co jdou na transfer nyní palce, ale doufám, že mi někdo zbyde i na únor, abyych měla taky nějakou podporu.
Ja jdu taky v unoru ![]()
Ahoj holky tak jsem si myslela jak se objednám do Cube, dají mi termín první návštěvy a ono "vyplňte na netu registraci ". Vyplněno - posláno. Druhý den email vyplňte tyto papíry a já vás objednám na ZDARMA konzultaci. První věc co mě zarazila byla "konzultace zdarma ". A na konec složka s X papíry které si člověk musí vytisknout a zas zpět dát do pc a poslat. Takže celkový názor "hledám jiný car " práci sestřičky dělat nebudu.
![]()
@Dr.Renča tak já myslela, že tu budu ojedinělý nejstarší případ
a teď koukám, že úplně sama 40cátnice tu nejsem ![]()
@Violetina neboj já jdu v únoru teprve na první pohovor, takže budu ráda pokud budeme v procesu už v březnu ![]()
Tak holky po včerejším uzavření že z OPU nic nebude i doma jsme se už shodli na dárci, tak nás náš bojovníček asi vyslyšel a dnes volali z caru že se vyvýjí zatim jak má(samozdrejme s dlouhou cestou před sebou)
Tak uvidíme jak bude pokračovat dál ![]()
@potvurka89 to je teda hrůza
Se ti ani nedivim
Tak držim palce dál ![]()
@Kllarcaa taak drzim palce at bojuje a vyroste z nej krasne zdrave miminko…
![]()
V pondeli. vollam do Motola na objednani…tak snad to bude uz v unoru