Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dr.Renča Hezky napsáno. Stejně mě to vždycky zabolí..snad se jednou dostanu do fáze, kdy si řeknu, že příště to můžu být já..
@Efka2015 určitě to budeš příště ty, toho se fakt neboj…když člověk čte všechny ty příběhy, tak zjišťuje, že nakonec mají všechny šťastný konec, i když někdy je tady cesta delší…já prostě věřím ve šťastné konce…moje sestra vždy když si stěžovala na nějakou danou situaci, ze které byla nešťastná a myslela si, že se to nemůže změnit, tak jsem ji hned nastínila několik různých variant, co se může změnit a jak a vždy jsem měla pravdu
@Romčinka píše:
@Dr.Renča @Efka2015 holky mi se musíme už jedině přesunout do diskuze těhotné po IVF 2017![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo, přesně tak
![]()
Tedy mi všechny tady, musíme věřit, já mám vždy období kdy už to úplně vzdávám ale potom si říkám že to přeci jednou musí přijít, musíme tomu věřit i když někdy je to opravduvelmi těžké.
![]()
@Dr.Renča @Romčinka
já si v každé diskuzi pak plánuju, že jednou spolu budeme chodit s kočárkama.
No, některé z dětí jsou už ve školce..
![]()
@evan14 Já jsem měla injekce, ale nejvíc jsem to cítila 3. den, pak jsem měla nějaký jakoby útlum a pak 7 den a dále..
Na akupunkturu jsme chodili oba s mužem při přirozeném snažení.
Ale v Praze je někdo vyhlášený, třeba tu někdo ví..
@evan14 ja pichala menopur a žádné příznaky a taky se tam nic nenamnozilo ![]()
@evan14 Když jsem měla Menopur, tak jsem taky nic nezaregistrovala. Teď naposled jsem dostala elonvu a asi se něco děje, pobolívá mně břicho. Jinak jsem taky prostorově výraznější, ale podle mně prostě každá reagujeme jinak. Hlavně nepropadej panice, bude to v pořádku. ![]()
Holky, co uz stimulujete, pripadne uz mate za sebou ivf… Ted sem mluvila se sestrou z Gennetu a ptala se ji, kolik si mam vzit sebou penez, protoze nemam vubec tucha, kolik se za co plati. A sestra mi rekla, ze na leky si mysli, ze budu doplacet cca 2.000,–, me se to zda strasne malo…??? ![]()
A vec druha, musi tam byt se mnou pritel? Podepisuje se tam nejaky souhlas a nebo az pri odberu vajicek a odevzdani spermatu? Jako naschval by jel hned zitra rano po nocni aspon na tri dny na hory a ja mu to fakt chci doprat, ale zase nevim, jestli neni potreba, aby tam sel se mnou, kdyz uz budu pripadne brat leky na stimulaci.
Kdyz jsme byli na iui, tak tam musel se mnou a samozrejme krom spermatu podepsat i souhlas, ale ted mi sestra rikala, ze tam byt nemusi. Kdy tedy bude ten souhlas podepisovat?