IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1981
16.1.17 09:13

@radka.vos a jak jsi spokojena s Gennetem? Do jakeho. chodis? Ja ted vybiram Car…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.1.17 09:19

@petrus85 chodim na Letnou. Spokojena jsem moc. Jako osetrujiciho lekare mam Čepeláka, ale holky v diskuzi o Gennetu ho moc nemusi. Udajne tam probehly nejaky zmeny a od ty doby to tam jde pry z kopce. Me se nezda, ze to jde z kopce. Vsichni sou moc prijemny, prostredi je hezky. Jediny, co je trosku na prd, ze se lekari nejak stridaji (jeste sem nepochopila jestli po tydnu, nebo jak maji smeny rozhazeny) na ruznych mistech. Takze pokud jdes na odber vajicek, tak to dela doktor, kterej ze zrovna na tom oddeleni a ne ten, ke kterymu chodis.
Ja uz tam byla asi u 4 lekaru a zitra jdu k dalsi, ale jinak konzultace si domlouvam vzdycky ke svymu doktorovi, ale cyklus nezmenis a nekdy proste musis jit k jinymu lekari, jinak musis mesic cekat. Tedy jestli rozumis, jak to myslim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.1.17 09:30

@evan14 to je pravda a kam chodis do čáru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.17 09:38

@radka.vos ahoj,tak bohužel embryjko se přestalo uplně vyvýjet :? Takže pujdeme do toho dárce..uvidíme co nám řekne ma konzultaci-jedem teda až 25.1. ;) tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
16.1.17 09:42

@Kllarcaa tak to je mi lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.1.17 09:58

@Kllarcaa to mi mrzi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.1.17 10:08

@radka.vos U nás se souhlasy odevzdávají před OPU (punkcí), na konzultaci partner nemusí. Ale měl by jít ještě před tím na krev, kvůli pohlav. nemocem.
Jinak doplatek za léky záleží na tom, co dostaneš a kolik toho bude. Za cosi jsem platila 200,– (centrotide asi, už nevím). Menopur byl bez doplatku, Gonal vycházel kolem 3000,– (ale to bylo pro mě, tvůj počet se může lišit) a Elonva je snad kolem 5500,– (to ještě nevím přesně). Vše ostatní dostaneš na faktuře po ET (transferu) a záleží, jaké metody budou použity (ISCI, prodloužená kultivace, asist. hatching…). Aspoň Eurofertil v Ostravě postupuje tímhle způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.1.17 10:11

@Kllarcaa bude lip uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.1.17 10:14

@Kllarcaa to je škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.1.17 10:19

@Ledge super, tak to si me potesila. Muzu chlapa vyslat v klidu na hory a vyzvednout leky sama. :potlesk: Penez si radsi vezmu vic, pro sichr… :mrgreen: Slo mi hlavne o doplatek leku na stimulaci, ostatni mi uz reknou snad o trosku driv, nez v ten den (tedy hlavne si to vyzadam).
Sestra mi jeste rikala, ze jsme i osvobozeny od poplatku, akorat si nepamatuju zda slo o ISCI nebo o prodlouzenou kultivaci. :)

Dekuju. :)

Příspěvek upraven 16.01.17 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
16.1.17 10:19

@radka.vos Jak ses ptala, tak IVF s darkyni se pocita do tech 4 IVF hrazenych pojistovnou, a navic se pry priplaci asi 25 tisic, protoze musis stimulaci atd. zaplatit darkyni, a ona to taky nedela zadarmo :roll:. No je to trochu takovy „geneticky inzenyrstvi“, ale porad mi pripada, ze matkou je zena, ktera dite odnosi, nez naopak, viz pripad surogatnich (nahradnich) matek, navic tohle stoji stovky tisic, na to fakt clovek nema, staci ty palky za „bezne“ IVF…
@Kllarcaa A mate tedy jeste neco zmrazeneho - do toho zkusite darcovske spermie, ju? Urcite to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.17 10:22

Jste moc hodné..jasně nezahazuji nic ;) těším se na další možné pokusy :* A Vám ostatním samozdřejmě držím palce :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.1.17 10:22

@Vcela4 ty jo, tak to je masakr. Bez stimulace, zadny odbery vajicek a presto se to pocita jako IVF pokus? Zaplatit darkyni asi chapu, protoze si taky uzije svoje, ale fakt mi prijde ujety, ze se tim strhne jeden pokus. :zed:
Jinak souhlasim, i kdyz dite neni geneticky matky, tak pokud ho odnosi, je proste jeji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.17 10:23

@Vcela4 nene zamraženého nemáme nic..a darcovské chci zkusit přes IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
16.1.17 10:24

@Kllarcaa tak to me mrzi…ale s temi darcovskymi too uz vyjde. A zkusite to IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí