IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
14.1.17 21:37

@Romčinka uvidíme co nám navrhnou dr. Vzhledem k tomu, že už máme nejvyšší čas, tak raději půjdeme do toho co nám doporučí dr. a nebudeme si moc vymyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.1.17 22:02

@Kllarcaa ahoj, dneska to tu vsechno procitam co a jak a drzim palecky, at je emryjko v pohode a vse dobre dopadne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.1.17 22:09

Holky, tak já teda nejsem nejstrarší, ale buďte v klidu.
Kam vejdu do skupiny, otěhotní snad všechny a já se vždycky přesunu :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.1.17 22:14

@Kllarcaa Holka, to jsou skvělé zprávy, moc jsem na Tebe myslela, a držím embryjku palce i nadále :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.17 10:33

Tak mi dnes volali z Caru, embryjko se pozastavuje :? Zvěčilo se jen o jednu buňku včera 4 dnes teda 5 :nevim: tak prý se rozhodne zítra ráno, tak uvidíme ;) :think: spíš stim moc nepočítám :? Ale beru to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.1.17 10:34

@Ajaandy aha, to mi vubec nedoslo, ze deti nemaji asi tolik videt zily. A pritom stacilo vzpomenout na moje hysteraky u detsky doktorky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.1.17 10:35

@Efka2015 hrozne si me rozesmala, jak kdyby jsi psala o me… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.1.17 10:37

@Kllarcaa to je mi lito. :( zitra na tebe budu moc myslet, treba to jeste dozene. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.17 10:39

@radka.vos jo tak určitě nějaká možnost je ;) Ale zas tak mě to netrápí když jsme se už rozhodli pro dárce když to nevyjde :* co má být bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.1.17 10:43

@Kllarcaa jsem moc rada, ze na to tvuj muz pristoupil. ;) a je uzasny, jak to takhle zvladas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.1.17 10:45

Jinak me se zacina ucpavat nos a od vcera citim prudusky, tak do sebe tlacim po dvou paraleny a piju naprosto nechutnou echinaceu nebo jak se to pjse. Je mi z toho na :poblion:, ale snad to pomuze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.17 13:11

@radka.vos no jo nic jiného mi nezbude ;)
Tak budem doufat že to vyjde s dárcem :*

A tobě přeji brzké uzdravení :? Já při OPU brala antibiotika možná ptoto mi bylo od čtvrtka do včera děsně :( nevim jestli to má vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
15.1.17 13:34

@Ajaandy jsou to hormony jako u klasického ivf, ale nebereš jich tolik a tím pádem máš i míň vajíček u OPU, ale není to taková finanční zátěž a myslím, že i pro tělo snesitelnější. Měřili ti AMH?? Já mám v 37 už jen 1,9 a to ms mám pravidelnou jak hodinky… tak uvidím, za týden mám testit, tak uvidíme.
Pokud se nám nepodaří letos přes iui, tak se pokusím domluvit na minimálce…

• Citovat
  • Upravit
2740
15.1.17 14:58

@Kllarcaa to chapu, ale i tak si statecna. :)

Uvidime, co rekne doktorka, treba s tou stimilaci ani radsi nezacneme. Od rana se jen povaluju, ale pripada mi, ze je to horsi. :roll: pujdu si dat dalsi paraleny a pustim dalsi film. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.17 15:44

@radka.vos no jaaný :palec: tak uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie