IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
15.1.17 15:49

@Kllarcaa to je skoda a na podruhé vi jak te nastimulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.17 16:09

@potvurka89 no zkusila bych právě spíš iui s darcovskym ted.. nechci do sebe zase rvát další hormony..a i finančně.. :? No uvidime na čem se dohodnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
15.1.17 16:55

@Kllarcaa to je mi líto :hug: :hug: ale uvidíš, že ta sedmička v letopočtu bude letos šťastná :srdce: :srdce:
já jsem i u toho dárce klidnější, ono jsou „kluci“ protestovaní na genetiku, tak když už to tak má být, tak dál posíláme zdravější generaci…

• Citovat
  • Upravit
225
15.1.17 17:37

@Anais to máš určitě pravdu je tam jistota že jsou opravdu zdraví ;)
Tak uvidíme… :hug: docela se ted těším na to vybírání :D aspon aby s manželem měli něco stejného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
15.1.17 18:09

@Kllarcaa tak oni u toho maji psane jak darci vypadaji…urcite vyberete podobny typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.1.17 18:21

Ahoj holky. Přidávam se k vam.Je mi 42 a chteli by jsme jeste jedno ditko. V 36 jsem byla na IVF jedem pokus a mame syna, v 39 IVF a jeden KET a biochemicke tehotenstvi a teď uz jako samoplatce chceme jit na IVF. Holky cim stimulujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.1.17 20:41
@Efka2015 píše:
Holky, tak já teda nejsem nejstrarší, ale buďte v klidu.
Kam vejdu do skupiny, otěhotní snad všechny a já se vždycky přesunu :? :zed:

já jsem na tom podobně taky se přesouvám s diskuze do diskuze:o) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.17 20:46

@Romčinka Tebe si z nějakých diskuzí pamatuji :hug:

Neboj, říkám si, že to tak snad nebude donekonečna.. tím nechci říct, že by nás smolařky měl někdo nahradit, prostě se to už prolomí a do konce roku všechny i porodíme, co :mrgreen:

Jenže.. já mám prostě po tom všem už strach, že to zase nedopadne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.1.17 20:50

@Romčinka @Efka2015 jsem na tom holky stejně, přesouvám se z diskuze do diskuze, tak snad tady nebudu strašit ještě v diskuzi IVF 2020.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.17 20:51

Holky, zítra budu 34 DC :zed: já vím, ni moc, ale MS mi vždy chodila po 28 dnech, skoro na hodinu. Špiním, sem tam bolest, jako bych to měla dostat a nic.

Test v sobotu bílý, dokdy můžu takhle čekat bez toho, aby do toho lékaři zasahovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.17 20:57
@Dr.Renča píše:
@Romčinka @Efka2015 jsem na tom holky stejně, přesouvám se z diskuze do diskuze, tak snad tady nebudu strašit ještě v diskuzi IVF 2020.
:lol: :lol:

Hele, možná budeme, ale to už bude určitě snažení na další :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.1.17 21:04
@Efka2015 píše: :lol: :lol:Hele, možná budeme, ale to už bude určitě snažení na další :mrgreen: :mrgreen:

no v mém případě už ne, budu se chystat do důchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.17 21:07

@Dr.Renča holka, já dneska po roce vlezla na FB. Už to nikdy neudělám, holky o 10 let starší než já, čekají do 3 let druhé dítě.
Všechny, co se vdávaly tak nějak, jako já už mají jedno, nebo dvě.

Nevím, co mě to napadlo dneska, fakt :zed:

Takže na důchod nepomýšlej, já si pořád říkám, že přeci musí někde být alespoň nějaká spravedlnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.1.17 21:15

@Efka2015 mně už tohle nechávají v klidu, teď otěhotněla moje o 15 let mladší kamarádka a vlastně už ani neznám žádnou bezdětnou, i malá sestra mého bývalého manžela, která mi byla svěřena do péče, když její máma umřela a vychovávala jsem ji, když byla dítě a já dospělá, tak má už dvě velké děti, jedno už je v pubertě…beru to jako koloběh života a nemohu být nešťastná z každého těhotenství a z každého porodu, jsem s tím smířená a všem to přeji…a věřím, že se nakonec všechny dočkáme, dříve nebo později jakýmkoliv způsobem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
15.1.17 21:25

Ja take nosim stesti…kam se pripojim tak vsechny tehotni a ja jdu dal :lol: :lol: takze holky, mate velkou nadeji na tehu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí