Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 no zkusila bych právě spíš iui s darcovskym ted.. nechci do sebe zase rvát další hormony..a i finančně..
No uvidime na čem se dohodnem
@Kllarcaa to je mi líto
ale uvidíš, že ta sedmička v letopočtu bude letos šťastná
![]()
já jsem i u toho dárce klidnější, ono jsou „kluci“ protestovaní na genetiku, tak když už to tak má být, tak dál posíláme zdravější generaci…
@Anais to máš určitě pravdu je tam jistota že jsou opravdu zdraví ![]()
Tak uvidíme…
docela se ted těším na to vybírání
aspon aby s manželem měli něco stejného ![]()
@Kllarcaa tak oni u toho maji psane jak darci vypadaji…urcite vyberete podobny typ ![]()
Ahoj holky. Přidávam se k vam.Je mi 42 a chteli by jsme jeste jedno ditko. V 36 jsem byla na IVF jedem pokus a mame syna, v 39 IVF a jeden KET a biochemicke tehotenstvi a teď uz jako samoplatce chceme jit na IVF. Holky cim stimulujete?
@Efka2015 píše:
Holky, tak já teda nejsem nejstrarší, ale buďte v klidu.
Kam vejdu do skupiny, otěhotní snad všechny a já se vždycky přesunu![]()
já jsem na tom podobně taky se přesouvám s diskuze do diskuze:o) ![]()
@Romčinka Tebe si z nějakých diskuzí pamatuji ![]()
Neboj, říkám si, že to tak snad nebude donekonečna.. tím nechci říct, že by nás smolařky měl někdo nahradit, prostě se to už prolomí a do konce roku všechny i porodíme, co ![]()
Jenže.. já mám prostě po tom všem už strach, že to zase nedopadne ![]()
@Romčinka @Efka2015 jsem na tom holky stejně, přesouvám se z diskuze do diskuze, tak snad tady nebudu strašit ještě v diskuzi IVF 2020.
Holky, zítra budu 34 DC
já vím, ni moc, ale MS mi vždy chodila po 28 dnech, skoro na hodinu. Špiním, sem tam bolest, jako bych to měla dostat a nic.
Test v sobotu bílý, dokdy můžu takhle čekat bez toho, aby do toho lékaři zasahovali?
@Dr.Renča píše:
@Romčinka @Efka2015 jsem na tom holky stejně, přesouvám se z diskuze do diskuze, tak snad tady nebudu strašit ještě v diskuzi IVF 2020.
Hele, možná budeme, ale to už bude určitě snažení na další
![]()
@Efka2015 píše:![]()
Hele, možná budeme, ale to už bude určitě snažení na další
![]()
no v mém případě už ne, budu se chystat do důchodu
@Dr.Renča holka, já dneska po roce vlezla na FB. Už to nikdy neudělám, holky o 10 let starší než já, čekají do 3 let druhé dítě.
Všechny, co se vdávaly tak nějak, jako já už mají jedno, nebo dvě.
Nevím, co mě to napadlo dneska, fakt ![]()
Takže na důchod nepomýšlej, já si pořád říkám, že přeci musí někde být alespoň nějaká spravedlnost…
@Efka2015 mně už tohle nechávají v klidu, teď otěhotněla moje o 15 let mladší kamarádka a vlastně už ani neznám žádnou bezdětnou, i malá sestra mého bývalého manžela, která mi byla svěřena do péče, když její máma umřela a vychovávala jsem ji, když byla dítě a já dospělá, tak má už dvě velké děti, jedno už je v pubertě…beru to jako koloběh života a nemohu být nešťastná z každého těhotenství a z každého porodu, jsem s tím smířená a všem to přeji…a věřím, že se nakonec všechny dočkáme, dříve nebo později jakýmkoliv způsobem
Ja take nosim stesti…kam se pripojim tak vsechny tehotni a ja jdu dal
takze holky, mate velkou nadeji na tehu ![]()