IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1981
17.1.17 12:14

Holky, tak jsem objednana na 2.3. do Motole…tak snad sse tema testama prokouseme co nejdriv a zacneme s lecbou ci stimulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.17 13:33

Holky, tu punkci sem prezila!!! :lol:
Nebylo to neco, na co bych chtela chodit kazdej tejden, to pichnuti je fakt neprijemny, ale da se to zvladnout, jednou… OPU rozhodne s narkozou… :mrgreen:
Kazdopadne cysta je pryc a ted uz jen cekam na ms, aby sem mohla zacit stimulovat. Doktorka mi napsala Gonal 150. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.1.17 14:21

@radka.vos vidíš si šikulka :) tak přeju ať dobře snášíš stimulaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.17 14:31

@potvurka89 dekuju, jsem na to zvedava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.1.17 14:36

@radka.vos tu stimulaci Gonal 150 máš v peru nebo injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.17 14:41

@potvurka89 zatim sem je jeste nedostala, jsem domluvena s doktorkou, ze vyzvednu az to dostanu, kdyby se mi nahodou rozjelo to, jak sem nachcipana, aby sme mohli pripadne o mesic odlozit, ale sestra mi rikala neco o peru, tak pocitam, ze pero. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.17 14:43

@petrus85 drzim pesti, aby se ti v Motole libilo. Ja sem si ted vsimla, ze si se me ptala, zda nemam zkusenosti, ale uplne sem to prehlidla… Ale stejne nemam, tak bych ti asi moc nepomohla. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
17.1.17 15:22

Tak jsem si procetla materialy na IVF a chci se zeptat co si myslite o Asistivany hatching? Myslite ze je pri nem vetsi sance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
17.1.17 15:53

Ja mam z Motola kluka na prvy pokus IVF. A je to poriadne šidlo :) Hocikedy Sa smejem ze mi asi Do tich vajicek neco pridali ze je tak divoký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
17.1.17 16:30

@Stazina1 :D :D snaad budemme mit take takove stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.1.17 16:44

@petrus85 ahoj jestli je to potřeba to je na zvážení embryologa, jinak bych asi řekla že zbytečně píchat do toho embrya není nutné ale někdy je ten obal pevnější a doporučí to, mě řekli že se domluvíme po OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
17.1.17 17:40

Spermiogram

Mam, prosbu nevite nekdo co znamena patologie 90% pritom referencni hodnoty maj

Příspěvek upraven 17.01.17 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
17.1.17 17:42
@kakaramelka píše:
Mam, prosbu nevite nekdo co znamena patologie 90% pritom referencni hodnoty maj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
17.1.17 17:59
@evan14 píše:
Holky je normalni, ze pri stimulaci necitite zadnou zmenu? mam elonva, eigenorm, diphereline -5den. mozne ze kvuli obezite stimulace vubec nemusi fungovat? stalo se nektere z vas ze stimulace nevysla? zkousela jste nektera z vas akupunkturu? v knihach je na to sama chvala..ale cennove je to taky celkem palka…nemate nekdo nekoho osvedceneho?

já budu chodit na akupunkturu na Prahu 1 MUDR.Renáta Szabová zabývá se hlavně neplodností,doporučila mi jí doktorka v CAR.

@radka.vos píše:
Holky, co uz stimulujete, pripadne uz mate za sebou ivf… Ted sem mluvila se sestrou z Gennetu a ptala se ji, kolik si mam vzit sebou penez, protoze nemam vubec tucha, kolik se za co plati. A sestra mi rekla, ze na leky si mysli, ze budu doplacet cca 2.000,–, me se to zda strasne malo…??? 8oA vec druha, musi tam byt se mnou pritel? Podepisuje se tam nejaky souhlas a nebo az pri odberu vajicek a odevzdani spermatu? Jako naschval by jel hned zitra rano po nocni aspon na tri dny na hory a ja mu to fakt chci doprat, ale zase nevim, jestli neni potreba, aby tam sel se mnou, kdyz uz budu pripadne brat leky na stimulaci. :nevim: Kdyz jsme byli na iui, tak tam musel se mnou a samozrejme krom spermatu podepsat i souhlas, ale ted mi sestra rikala, ze tam byt nemusi. Kdy tedy bude ten souhlas podepisovat?

nemusí z tebou do CAR musí jen při OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.1.17 18:32

@Romčinka a už ses na tu akupunktura objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí