Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jaky mate zkusenosti s prednisonem? Hlavne jsem cetla, ze se po nem hodne pribira, to zrovna moc nepotrebuji ![]()
@Anais Děkuji
… Chodím do Jihlavy do Sanusu, zatím jsem slyšela samou chválu, tak doufám, že to tak bude
Dneska mě přepadl nějaky smutek, čekala jsem dobré zprávy, ale od dr jsem se moc nedozvedela, začínám se ve všech těch číslech a pojmech ztrácet, tak jsem musela pro radu za vámi, vy mi rozumíte
Tak uvidíme, co přinese víkend, nadeje umira posledni ![]()
@Aja91 já jsem jej měla asi 5 měsíců, pak jsem jej ještě změnila na Medrol a ten byl lepší. Já jsem přibrala, ale nakonec ani nevím, po čem vlastně…
@Aja91 a bereš to jen před ET? Protože já to brala při přirozeném snažení..Pak se to bere cca do 12tt.
Kdo ti to napsal?
@Dr.Renča Dneska desátý den… Taky mi dnes dělal druhý uz a ještě mi Puregon napsal do pondělí, jestli se něco nezmění ![]()
@marketasis tak to je opravdu dlouho, ale stále je ještě reálné, aby to dorostlo…já mívala ovulaci 19-20 DC, takže to rostlo pomalu, teď mám po inositolu ovulaci 10 DC a roste to hodně rychle
@marketasis ja mam ovulku 17dc…a tak po lekach nevim zda se to urychli.ci ne
@Efka2015 no mam to brat od prvního dne ms az do udelani TT. Pak uz ne, tak snad to bude v pohode no
@marketasis bud v pohode, ja mam ovulaci az 28 dc
, ozivil se mi levy vajecnik a ten je nejakej zpomalenej, tak doufam, ze pri stimulaci bude v pohode a spis se udela neco v pravem
@Anais ach jo
holky nějak se nám nedaří co? Ale neboj my jdeme 6.2 teprve na první pohovor. Sama určo nebudeš ![]()
@Sashie příroda je hrozná mrcha
Ale neboj i smůla se jednou unaví ![]()