Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, už se mi blíží MS, tak rozjedeme další IVF. Začala jsem brát inositol, snad bude mít cca měsíc užívání nějaký efekt. Akorát mám celkem strach. Každý měsíc jsem poznala jaky den mam ovulaci a tento měsíc nepozoruju žádnou změnu. Tak doufám, že vše bude OK.Ve mě se to pere, bojím se, ale touha po mimi je velká. Kdo bude na přelomu únor, březen stimulovat? Já jdu cca 28.1 na krev(hormon. profil) a za 10dni pro výsledky. Tak nevím zda mě nechaji čekat na další cyklus a nebo začneme hned stimulovat.
@Romčinka Tak třeba aspoň ty! Já si tenhle měsíc vylosovala červenýho Petra…;-)
@Anais Já už mám 3 IUI za sebou, tak už asi začneme s IVF. Ale myslím, že to pak ještě proložíme IUI.
@Sashie smůla ať táhne někam úplně jinam
My tady všechny potřebujeme kopec ŠTĚSTÍ
![]()
@petrus85 píše:
@marketasis ja mam ovulku 17dc…a tak po lekach nevim zda se to urychli.ci ne
Ja mám normálně ovu 19 DC a s Clostilbegytem 3-7den a Pregnylem cca 13 den ji mám 15dc, takže nějaké zrychlení tam taky je.
@petrus85 píše:
@marketasis ja mam ovulku 17dc…a tak po lekach nevim zda se to urychli.ci ne
Ja mám normálně ovu 19 DC a s Clostilbegytem 3-7den a Pregnylem cca 13 den ji mám 15dc, takže nějaké zrychlení tam taky je.
@HankaS82 ahoj ja, taky, cekam na, ms, ve ctvrtek by mela dojit… pak, horm. profil a, objedant, se na 11dc na, mereni foliku… doufan, ze uz v unoru nakonci bude treba iui
@Dr.Renča píše:
@mzat mně embrya do pátého dne vydrží, ale bohužel zpomalená a tak ani nedojdou do stádia blastocysty
oběma nám to vyjde, musí
Měla jsem to obdobné. Zpomalena embrya.Muzu se zeptat kolik jsi měla embryí a kolik ti je let?
Novy tyden se nam blizi a preji vsem at zase o krucek postoupime blize k vytouzenemu cily
![]()