Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ajaandy dekuju hlavne aby byly kvalitni a ty si jak na tom? Promin asi si mi to psala, ale zapomela sem
Ahoj holky…tak to je super ze foliky rostou a je jich tolik
hlavne at se jich povede co nejvice ![]()
Jinak me v car rekl ze jelikoz mam. problem s tim jednim. vajecnikem a vejcovod jen jeden ze me asi to IVF nemine…jen nevim za jak dlouho s tim zacnem…cekam na ms a pak se mam objednat 10-12DC na UTZ… i kdyzz kazdej mesic doufam ze ms nedorazi ![]()
@mzat já mám celou cestu před sebou
6.2 jdeme teprve na první pohovor do CARu. Jestli tedy nezjistím, že jsem těhu po bez lékovém cyklu. Ale vzhledem k tomu, že se nezadařilo půl roku s podporou léků, tak tomu moc nevěřím.
@Ajaandy ja byla poprve v Caru vcera…do jakeho jdes? Ja byla u Apolinare
@petrus85 do Gennetu v Praze. A co Ti řekli? Za jak dlouho se u Tebe bude dít? Jak to b8de pokračovat? Mě už je 42 tak se i moc nechce na něco čekat. Už jsme tak ztratili cca rok.
@Ajaandy uz si vzpominam. To bude dobry uvidis, kazda se jednou dockame ![]()
@mzat to doufám, že nam to vyjde všem
Tedy i mě
nerada bych, aby byl Ondrášek vlastně jedináček. Ty dva starší už mají vlastní domácnosti a ikdyz se mají s Ondráškem rádi, tak přeci jen to není klasický sourozenecký vztah.
No byla by to sranda, kdyby dcera (22) otěhotněla (zatim se o to nijak nesnaží) dříve než já, to by pak byl strejda mladší než synovec. ![]()
@HankaS82 Mudr Cerny…byl prijemny…ale pry se to toci, takze nevim ke komu pujdu priste
@Ajaandy vzali nam oboum krev, me gynekologickou prohlidku a spermiogram… ptali se nas na nemoci v rodine, zda. nejaka operace atd…
Ale tak tyy uz deticky mas, to je pekne. Nase to bude teprve prvni. Uz aby to bylo. Je mi 31