IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
25.1.17 21:12

@Bobčul ja picham o pul, neni to zadna katastrofa. Pri 1.ivf sem stimulovala 450j fostimonu a to byla jina lahoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.1.17 21:19

@mzat tý jo, ty si měla 450 j?…já měla jen 225 j a i tak mi to přišlo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 21:31

@Dr.Renča u prvniho ale katastroficky dopad :roll: pak sme to ani neplatili jen asi 1500 za doplatek leku. Bohuzel pokus na pojistovnu fuc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.1.17 21:38

@mzat v jakém smyslu katastrofický dopad? nebyla si přestimulovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 21:41

@Dr.Renča prestymulovani, brzdeni stimulace, musela sem pichat neco jinyho nez pregnyl a po opu taky super a vysledek 8vajuch sice zralych, ale vsechny se na druhy den rozpadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.1.17 21:50

@mzat to je ukázka toho, že vysoce nastavená stimulace je kontraproduktivní…a kolik ti teď dali jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 21:55

@Dr.Renča ted 200gonalu a celkove to probiha v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.1.17 22:16

@potvurka89 :potlesk: :potlesk: juchuu..budu čekat referenci ;) My už vybrali dárce ;) Docela jsme prišli na dost veci k nemu co jakoby nas spojuje me i manzela jak popis tak jeho prezdivka pod kterou je vedenej ;) tak to snad bude ten pravej :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
26.1.17 00:50

@Kllarcaa tak to jsem moc ráda že jste vybrali, ja než jsem začala procházet diskuze tady tak jsem byla silným odpůrcem vzít cizí vajíčko atd ale teď kdyby mi řekli že to jinak nejde tak bych to přijala protože to odnosim ve svém těle a je to moje. Strašně moc mi přijde že po lednu bude jen vše dobré pro nás pro všechny, dlouho jsme se nedočkali ale teď to vyjde všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
26.1.17 08:15

@potvurka89 Beru tě za slovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.1.17 08:30

@potvurka89 že jo..taky si to říkám že už nám to musí vyjít ;) Manžel byl taky hroznej odpůrce-ale kdyby jsme si ho nevzali tak by nikdy dítě mít nejspíš nemohl no :? Ty spermie jsou fakt špatný :? Ted uz se ale zase tesi na dalsi pokus a je furt presvedcenej ze to uz vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.1.17 08:33

Ahoj holky… dlouho jsem nic nenapsala a bohuzel dnes nenapisu zadne dobre zpravy. KET nam dobuzel nevysel. Vcera potvrzeni z krvev a uz dorazila i ms. Domluvili jsme se s doktorem ze udelame hysteroskopii a koukneme do delohy jestli tam neni nejaky problem proc se embrya neuchyti. A v dalsim cyklu pak zkusime druhy KET. Jsem rada ze dr hleda nejake dalsi reseni a neposila me jen na dalsi transfery. Snad ten treti pokud uz pro nas bude ten stastny. Tak pristi patek uz jdu na tu hysteroskopii tak pak budeme zase moudrejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
26.1.17 09:57

@Ledge no abych byla uprimna, taky vzdycky radsi pocitam s tou horsi variantou… Prijde mi lepsi byt pak mile prekvapena, nez naopak zklamana. Ale moc ti drzim pesti… Jak to vypada dneska? Uz mas nejaky info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
26.1.17 09:58

@lusi28 to me mrzi… :hug: Je dobre, ze pujdete na dalsi vysetreni a treba ten dalsi KET uz bude ten stastny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
26.1.17 10:00

Holky prosim, co jste si pichaly i cetrotide, taky vas po tom bolelo bricho? Kdyz pominu, ze sem nebyla schopna prendat vsechny ty jehly, sundat kryty atd., mi po aplikaci bricho malem uhorelo, pak ulochtalo a dneska porad poboliva… Nevim, jestli sem blbe nepichla, nebo je to tou latkou? A navic po vyndani jehly z bricha sem si vsimla, ze mi tak dva kapky jeste vytekly ven, ale oproti Gonalu sem tam natlacila fakt dost ty tekutiny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí