IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
25.1.17 16:15

@Bobčul mimi jeste nemame ale tentokrat to klapne, verim tomu. Dva pokusy nam nevysly a co ty? Proc ivf? Ja si ho picham sama proto se ptam, nenapadlo by me s tim nekam jet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 16:17

@Vcela4 ty se k nam taky brzo pridas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
25.1.17 16:26

@mzat Taky jsem myslela že ho píchne doma, ale i ve zprávě! Am napsané že to musí být zdravotník :nevim: asi každý car to má jinak..Zkoušeli jsme inseminaci ale bohužel nic, tak jsem podstoupila laparoskopii a zjistili neprůchodnost na pravé straně. tak když byla ovulka na levé straně tak jsme zkoušeli inseminaci ale stále nic..Pak jsme to vypustili z hlavy, chtěli jsme i změnit car jelikož na ten minulý byly samé stížnosti a i my jsme tam nebyli úplně spokojeni tak jsme se rozhodli pro jiný car..Byli jsme na genetice z ní nám výsledky ještě nedorazily, jinak standart krevní testy a stěr. na stěru už mi zjistili ureaplasmu :? dr říkal že ta bakterie mi mohla už znepruchodnit i druhou stranu, že by se nezdržoval další laparoskopii protože kdyby měl pravdu jiná možnost než IVF by nebyla.tak jsme brali s manžou antibiotika, a bakterie už polevila tak jsme začali se stimulaci :) doufám že to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 16:36

@Bobčul urcite to dopadne bylo to spravne rozhodnuti. To budem cekat a testovat spolu :pankac:. Jinak u nas je to me pcos. Kam chodis do car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
25.1.17 16:38

@mzat to jsem ráda že budem čekat a testovat spolu :) chodím do FN Olomouc..A kde ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.1.17 17:04

@radka.vos Spíš počítám s tím, že to ty 2 zabalí. Ale kdo ví… O PGD je rozhodnuto, ale nevím, jestli budou testovat všechny nebo zkusí některé přenést. Při minulém pokusu 2 testovali a 1 vložili. Bohužel výsledky byly špatné, takže ani jedno nakonec nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.1.17 18:24

@Kllarcaa děkuju, jsem objednana na půlku února :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.1.17 18:27

@radka.vos budeš se mit na co těšit a to uteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 18:32

@Bobčul ivf clinic olomouc a sí z olmika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
25.1.17 18:44

Holky, moc vam preji at mate krasne plne foliky a embryjka at se vyvijeji spravne… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.1.17 18:44

@radka.vos jj presne tak :D
Výška, vaha, barva oci, vlasu, znameni, krev. skupina, vzdelani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
25.1.17 18:51

@mzat ne nejsem..Jezdíme do Olomouce zhruba hodinu ale stojí to za to..Ty jsi z Olomouce, nebo taky dojizdis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.1.17 20:28

@Bobčul dojizdim kousek od prerova a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.1.17 21:04

Ahoj holky taky mám první ivf před sebou ještě pár vyšetření a můžem začít. Ještě se chci zeptat mám epilepsii je tu někdo kdo ji má taky a jak ste to zvládly s umělým oplodněním… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
25.1.17 21:08
@mzat píše:
@Bobčul dojizdim kousek od prerova a ty?

Jezdíme kousek od nového Jičína..Před chvíli jsem dostala injekci, no čekala jsem to horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí