Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dr.Renča @radka.vos Hlavně kvalita. Moc vám držím palce. Já mám zatím 6 čtyřjádrových a 2 opožděná. V pátek se dozvím, jestli bude ET některého z nich nebo všechny na PGD.
@Ledge a je sance, ze to jeste ta opozdena dozenou? 6 je krasny cislo, budu moc drzet pesti.
Podle ceho se bude rozhodovat, zda budou delat PGD? Myslela sem, ze to je jasne dany predem jako u me.
@Dr.Renča To je paráda. A oplodnilo se všech 7 kousků? PGS mne také čeká, ale radši bych byla aby do nich nevrtali… je to napětí.
@potvurka89
Tak fajn, že jsi vybrala a máš už i termín
Budu ti držet palce..
@radka.vos Tak držím palce moc
ať máš supr urodu a at to jsou siláci a držáci hlavně ![]()
Holky já dnes byla s manželem na konzultaci vo tedy dál
řekli jsme mu že teda jsme se rozhodli pro dárce
Docela bylo vidět že se mu ulevilo ![]()
Takže manžel teď doma vybírá dárce ![]()
2.2.jedu na Ultrazvuk aby mrknul jak to vypadá(ovulace, sliznice atd..)a popřípadě zavedem IUI ![]()
@Kllarcaa dekuju, dam zase vedet, az budu mit nejaky novinky. ![]()
@Kllarcaa podle ceho se vybira darce? Mate tam ruzny kriteria? Jako napr.:
Tento darce ma 190 cm, hnede vlasy, vysokoskolak atd.??
Ahojky
můžu k Vám?
Podstupují první IVF, dnes si jdu na pohotovost píchnout pregnyl a v pátek ráno na opu..Dnes jsem byla na utz a dr tam viděl 8folikulu, no tak uvidíme, snad bude z čeho vybirat..
@radka.vos snad to bude měsíc plný vyplněných naději a úrodičky
![]()
@Bobčul vitej
. Ty pregnyl nepichas sama? Jdu taky v patek na opu 3ivf. Cim stimulovalas?
@radka.vos @mzat Holky, s radosti to ctu a moc vam preju uspech ![]()
@mzat píše:
@Bobčul vitej. Ty pregnyl nepichas sama? Jdu taky v patek na opu 3ivf. Cim stimulovalas?
Manžel by mi ho pichnul ale v caru nám řekli že kdyby se to nepichlo správně tak jsme bez vajec
tak si mámE zajet radši na pohotovost
tak proto..Stimulovala jsem puregonem. a ty už máš nějaké mimco nebo to byly 3 neúspěšně IVF?