Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat ahojky
tak co jak jsi dopadla??Já mám 3 kvalitní vajíčka, v neděli mi bude volat embriolozka jak to vypadá a v pondělí by byl transfer.tak snad nám nějaký bobiš vydrží ![]()
Tak holky u me kontrola nic moc. z 10 foliku uz jen 6, z toho 3 sou mensi. OPU se presunulo az na utery. Ja sem samozrejme silene pesimisticka a vzhledem k rychlosti, jak foliky odpadaji, moc neverim, ze zustane vsech 6. Pocitam spis max 3. Zustaly mi oci pro plac a ty nejhorsi scenare, ze tenhle pokus je projetej na plny care. ![]()
@mzat to je krasna nadilka. ![]()
@radka.vos oni se třeba jen někam schovali před ultrazvukem…není přece možné, aby najednou zmizeli
@Dr.Renča oni nezmizeli, jen prestali rust. Malickatych foliku je tam vic, ale nerostou.
@radka.vos tak to potom chápu…a čím stimuluješ a jak velké dávky?
Holky moc dekuju
uvidim jak zitra kolik se oplodnilo a tak. Jinak stimulace 200j gonalu.
@radka.vos uvidis ze to zvladnou treba neco doroste jeste. Drzim moc palecky
@Bobčul 11vajuch, takze spokojenost. Hlavni je vysledna kvalita a to se ukaze. Nicmene verim a i citim, ze to vyjde. Urcite vydrzi ten nej sampion
budem testit spolu a najdeme// uvidis
@mzat i já mám při takovém malém počtu dobrý pocit..Uvidíme jestli v neděli jak se vyvyji.. ![]()
@Dr.Renča Gonal 150 mam. Doktorka rikala, ze priste asi vyssi davku, pripadne dlouhy protokol. ![]()
@mzat dle me uz nedoroste nic. Uz predtim sme si s doktorkou rikaly, ze nejaky jeste muze dorust, ale sem pesimista. Jde to spis opacnym smerem, tak budu rada, ze zustanou ty 3 a ze v nich neco bude. ![]()
@radka.vos moc ti budu drzet palecky. 3staci k miminku staci i 1. ![]()
@radka.vos nevím, kolik ti je a jak máš vysoké AMH, ale 150 j bude opravdu málo
@mzat dekuju.
@Dr.Renča 34 let a AMH mam fakt vysoky, 5,8.
Proto rikala doktorka, ze by k prvnimu IVF zkusila kratky protokol.
Pri druhym budu trvat na vyssi davce a dlouhym protokolu, ale to uz myslim doktorka taky.
@radka.vos AMH máš fakt dobré, ale v diskuzi IVF 2016 byla také holka, co měla hodně vysoké AMH a špatně reagovala na hormony, ono ještě totiž záleží, jaký je FSH receptor a čím je vyšší, tak tím je vyšší citlivost na podávané gonadotropiny, tento test se dělá v rámci genetického vyšetření
možná by asi bylo lepší zvolit dlouhý protokol se zastavovací injekcí a zvýšit dávky hormonů, ale třeba to nakonec ani nebude potřeba a 3 vajíčka budou stačit