IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
28.1.17 21:27

@Ribanka to máš štěstí a závidím ti…tyhle argumenty jsem mu řekla, jenže u nás je to tak, že manželovi je jedno, že nebudeme mít děti, on už hrozně zpohodlněl a tento stav mu vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.17 22:18

@Dr.Renča Renčo, je mi to moc líto :hug:
Opravte mě, ale PGS nebo PGD se dělá 2, nebo 3 den kultivace, ne? Ten den se odebírají vzorky.
A kdyby Ti ten 3 den všechna dobrá zamrazili a pak jste jen počkali na výsledek, co vložit..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.17 22:44

@Efka2015 PGS se dělá buď na třídenních nebo pětidenních embryích, u třídenních se odeberou 1-2 buňky, které se vyšetří do dvou dnů a zavádí se jako pětidenní embryo, má to svá rizika a vyšetření není tak dokonalé jako u pětidenních embryí, kdy se se odebere 5 buněk a embrya se zamrazí, testy trvají 2-3 týdny
a já právě nevím, jestli lze u třídenních embryí odebrat buňky a embrya hned zamrazit, zatím jsem se s tím nesetkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.17 22:54

@Dr.Renča jo takhle…já měla pořád za to, že se odebírá z 2-3 denních a nechají se kultivovat, nebo se zamrazí.

A po 2-3 týdnech se vloží..
Já jsem chtěla nechat jen 3 dny, ale v CAR mi to nedovolili

Pokud nemáte jiné řešení, možná bych to zkusila konzultovat..?

Kdysi se nemrazilo vůbec a nedělala se PK a dětí je spousta… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
28.1.17 23:00

@Dr.Renča Renčo nakoukla jsem a čtu, že to nedopadlo. :( Je mi to líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.1.17 23:07

@Dr.Renča je mi to líto. :-(, kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.17 23:13

@Efka2015 také kdysi těch pokusů IVF bylo více než nyní a vkládalo se hned vše, co bylo životaschopné, klidně i 8 embryí, jelikož se nic nemrazilo…před 24 lety jsem ležela v Brně ve fakultní nemocnici, kde IVF v ČR začalo je to asi 35 let zpátky, a tam se mnou ležela paní, která měla za sebou 6 IVF, při té poslední jí zaváděli 3 embrya, paní po ET vezla tchýně přes celé Brno a drncala s ní přes ty kočičí hlavy a koleje, že byla přesvědčená, že je cestou všechny vytřepala…no nakonec čekala 3 kluky
dnes je víc možností, lepší technologie, o dost vyšší úspěšnost a přesto je příroda někdy mocnější než celá věda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.17 23:22

@lea79 no jo, je to tak, přičemž já zrovna tomuto pokusu věřila
doma jsem nastínila DV a DE a DE manžel zrovna úplně odmítnul a DV nechce kvůli tomu, že je to hodně peněz, takže teď musím buď vymyslet kombinaci na sportku, aby byla výherní a nebo zosnovat plán na vykradení spořitelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.17 23:22

@mp25 bohužel už hodně, 42…a děti zatím žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.1.17 23:25

@Dr.Renča určitě to jednou vyjde! Moc bych tě to přála :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.17 23:28

@mp25 čekám třináct let a nechci se situací smířit, takže stále hledám řešení, jen k tomu potřebuji i sounáležitost partnera, což v tuto chvíli nemám…každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.1.17 23:33

@Dr.Renča a snažíš se 13 let se stejným partnerem? A kolik mu je?
Chápu, že je to náročné. Je mi to fakt líto. Musí to být náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
28.1.17 23:38

@Dr.Renča Achjo Renčo tot je fakt na prd. :? Myslela jsem si, že by se mohl k DE přiklonit. Chápu, že je to finančně náročné, ale pro Tebe je to hlavně psychicky vyčerpávající, tohle bohužel chlap nepochopí. Moc možností už nemáš že. :think: Je mi to vážně líto. :hug:
Kdyby náhodou jsi šla na tu banku, tak umím péct dobré buchty. Pilník do nich už nějak propašuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
29.1.17 10:46

@mzat Ahojky tak co jak to u vás vypadá? Nám se embrijko pěkné vyvyji, prý je šikovné :lol: tak zítra pro něho ficime :dance: má naší plnou důvěru že to zvládne :srdce: pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 10:54

@mp25 13 let se stejným partnerem, se kterým jsem 17 let, je o rok a půl mladší než já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí