IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
30.1.17 14:46

No než půjdeš na IVF tak spíše měsíce.. předtím ti zřejmě doporučí šetrnější postup, píchat si iniekci na podporu ovulace a pak případně IUI. Trvá to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 15:01

@katy3011 Jejda, tak to jsem asi slyšet nechtěla :( ale tak uvidíme a jak dlouho třeba trvá schálení pojištovny? To taky musí být proces ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 15:08

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Strasne moc s nekym potrebuji sdilet vsechny ty pocity a neni s kym, kolem me nikdo podobne starosti neresi. Ceka me v nasledujicich tydnech KET. Prosim vas, kde se vam dari brat optimismus a neprestat doufat? Ja zacinam propadat skepsi, tak moc chci, aby se to povedlo…
Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.17 15:33
@Šárinnkaa píše:
@katy3011 Jejda, tak to jsem asi slyšet nechtěla :( ale tak uvidíme a jak dlouho třeba trvá schálení pojištovny? To taky musí být proces ne? :)

pojišťovna to schvaluje tak měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.17 15:36

@AlenkaZPohadky a jak dlouoho už se snažíš a co máš za sebou? Já 2 roky, 3× IUI - neúspěch. Také propadám skepsi, ve středu se jdu domluvit na IVF, žádanku na pojišťovnu mi odeslali začátkem ledna, tak IVF asi koncem února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 15:46

@katy3011 Děkuji.. tak to bych čekala možná i dýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.17 15:50
@Šárinnkaa píše:
@katy3011 Děkuji.. tak to bych čekala možná i dýl :)

Dlouho trvá všechno kolem.. Já jsem šla do Gennetu v červenci a na IVF jdu až v únoru nebo březnu.. před IVF mi doporučili ještě IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.1.17 15:53

@Bobčul tak co uz mas kuliska u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
30.1.17 15:57

@AlenkaZPohadky ahoj, nas teprve ceka roozhodnuti Mudr co dal, zda IuI nebo IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.1.17 16:07

@Šárinnkaa Ja myslim, ze rychlost a procedury take zalezi na tom kolik ti je let…mne je 38 - na konzultaci v CAR jsme byli zacatkem prosince a ted uz jsme i po prvnim ET…takze u nas to slo hodne rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.17 16:13
@evan14 píše:
@Šárinnkaa Ja myslim, ze rychlost a procedury take zalezi na tom kolik ti je let…mne je 38 - na konzultaci v CAR jsme byli zacatkem prosince a ted uz jsme i po prvnim ET…takze u nas to slo hodne rychle.

Tak to je rychlost teda!! Měla jsem jít taky hned na IVF, u IUI je stejně strašně malá šance že to klapne..prý 6-8%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.17 16:15

@evan14 a kdy budeš vědět výsledek? ET se dělá taky v narkóze jako odběr vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
30.1.17 16:18
@mzat píše:
@Bobčul tak co uz mas kuliska u sebe?

Ahojky :mavam: jo už jsme doma u telky a dneska to poradne prozevlime :lol: a jak se daří tvým mrňouskum? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.1.17 16:27

@Bobčul tak at se te pusti az za 9mesicu. U nas 3jsou pekne 4pomalejsi ve stredu po o budu mit bublinku u sebe. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.1.17 16:27

@katy3011 byli jsme na transferu v patek…a test si mam udelat az po 14dnech :zed: :zed: :zed:.
ET se nedela v narkoze a vezme to tak max 5minut, polezis a hura valis domu s mrnetem…ale pak je to jeste delsi cekani na vysledek nez po opu..to je jen par dni :) :) :)
Pokud se nam nezadari…budem muset delat prestavku..at se telo zbavy hormonu po stimulaci, ale podle doktorky tak maximalne tri mesice a muzem jit do dalsiho ivf…ale snad nebudem muset :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí