IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
31.1.17 13:25

@petrus85 dekuju, snad nam z toho aspon jeden zustane. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.1.17 13:49
@radka.vos píše:
Ahoj holky, ty jo, tady je „novacku“… 8o :)

OPU za mnou. Zustalo nakonec jen 5 folikulu, ale mame z toho 4 vajicka. Zitra budou volat, zda prezili oplodneni.

Jak to vypada u vas?

Hodně štěstíčka a dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.1.17 13:53
@Ribanka píše:
@katjis Dipherelin mám na to, aspoň si to tak představuji, aby mi vyřadil mozek z činnosti :D, no aby prostě potlačil ty ovariální funkce a tělo reagovalo na ty hormonální dávky. Ty máš asi místo toho ten spray synarel. Je to má druhá stimulace (první byla říjen 2016), předtím jsem chodila do caru a na UTZ jsem chodila ke své gynekoložce, ale bohužel, ta neviděla vajíčka, tak mi hlásila že tam mám jedno vajíčko a jednu cystu a ve skutečnosti tam byly 4 vajíčka. Takže malá výtěžnost… prý spadám do statistické chyby, 3 oplodněné, a do blastocysty došly, ale uvnitř fragmentovaly, ani nevím co to je, mám obavy, že se to bude opakovat.

Ty nám dávají samé legrace na oblbnutí :lol: Gynekoložku jsi už změnila? Jsou to teda slova, kterým vážně ani nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
31.1.17 15:42

@Bobčul Tak super, že to dopadlo, ty jsi měla 3 oplodněná vajíčka a z toho byla jedna super blastička. A ty druhé nedopadly? Co ti k tomu prosím řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
31.1.17 15:51
@Ribanka píše:
@Bobčul Tak super, že to dopadlo, ty jsi měla 3 oplodněná vajíčka a z toho byla jedna super blastička. A ty druhé nedopadly? Co ti k tomu prosím řekli.

ahojky :mavam: mela jsem 8 foliku a z toho 3 vajíčka..1 bylo nezrale, a 2 napichli icsi.na druhy den mi volali z caru ze jej jen jedno embrijo které se ale vyviji moc pekne..na opu jsem byla v patek a v pondělí -včera mi vraceli 10ti bunecne embrijko. takze uvidíme jak to dopadne..je to me první ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
31.1.17 16:29

@Bobčul :mavam: Ty jo, držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
31.1.17 17:01

@katjis dekuju :)

@Bobčul ty jo, uz je zpatky? Moc drzim pesti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
31.1.17 17:17

@radka.vos jj pk by asi s jedním embrijko nedělali :nevim: a říkali že je mi líp v děloze než na misce s roztokem v laboratoři :) tak uvidíme, jak dopadnem.Ale snad dobře, embrijko má naší plnou důvěru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
31.1.17 17:20

@Bobčul drzim pesticky…a za tyden krasne //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
31.1.17 17:24

@Bobčul a kdy budes testovat? Vubec netusim, kdy se zkousi testy po ET nebo KET. :zed: :mrgreen:
Taky te bolelo podbrisko po OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
31.1.17 17:31

@radka.vos Jo bolelo mě :? Sestřička mi ale dala během chvilky něco proti bolesti a za chvíli bylo dobře. doma mě to pak ještě pobolivalo ale na prášky to nebylo.no holky zkouší testovat už 10den po ET.ja nevím, chci vydržet co nejdýl, protože planých nadějí už mám dost :zed: ty taky podstupuje s IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
31.1.17 17:33

@petrus85 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
31.1.17 18:37

@Bobčul taky, tohle je prvni pokus, ale ja budu jeste cekat na vysetreni embryi, pokud nejaky bude, takze KET az za mesic pripadne. Podbrisko me prave jeste trosku poboliva, ale zitra uz mam v planu jit do prace. Myslim, ze za tech 10 dni uz by neco mohlo ukazat, ale chapu, ze je pak clovek vic zklamany. Ja byla hrozne zklamana, ze mi prestavaly rust foliky, ale ted sem rada, ze mam aspon 4 vajicka, z peti bublin je to myslim dobry. A doufam, ze mi taky aspon jedno zustane. :) a jak se po ET citis? Distala jsi k tomu jeste neco? Ja musim od zitra zacit brat utrogestan, aby se to tam pry vsechno srovnalo. A jen doufam, ze mi ta stimulace moc nerozhodi cyklus. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.1.17 20:00

@Anais já na tebe taky ;) napíšem si tu pak..budes po iui doma? Já mám totiž v plánu jít do práce-jestli teda můžu 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.1.17 20:02

@Bobčul tak moc držím pěstičky :potlesk: ať to dopadne a máte // ;) :* je dobře že věříte to je dobré znamení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí