IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
1.2.17 08:50

@radka.vos Držím palce, ať se všechna krásně vyvíjí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
1.2.17 10:39

Ahoj holky, prosim, nemate nejaky napad, jestli je dobre/vhodne nechat si po 2 neuspesnych IVF udelat nejake vysetreni? U prvniho bylo z 35 folikulu jedine embryo a biochem.teh., u druheho z 9 folikulu zadne vajicko. V CARu mi rikali, ze imunologii delaji az po dvou dokoncenych neuspesnych IVF (tedy zahrnujicich ET a/nebo KET), takze to jeste v mem pripade nepripada v uvahu. Genetiku uz mi delali, ta je ok. Srovnalo se mi po Euthyroxu i TSH, hlavni problem jsou tedy stale PCO. Zitra jdu do CARu na kontrolu po tech dvou neuspesnych cyklech domluvit se, co dal, a vlastne sama nevim. Chtela bych jit do dalsiho nekdy v kvetnu, mam ted nove Nosifol, ten se ma brat aspon 3 mesice pred punkci..Ale nevim, jestli nekde neco neuteklo, v cem by to jeste mohlo byt? Ani nevim, jestli mi nekdy merili to AMH, ale to snad kazdemu…? Nenapada vas, prosim, jeste neco, co by mohli doproverit, aby priste byl vysledek lepsi :think: : Pripadne moc dekuju… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.2.17 10:54

@Vcela4 ne pro každý CAR je AMH významné, někdo to nedělá.
Já jsem si třeba genetiku, hysteroskopii a imuno vyběhala sama - oběhala a jen požádala - ukecávala o doporučení, ať už v CAR, nebo u gynekologa.
někdo dělá i vyšetření na hematologii :nevim: prodělala jsi někdy potrat?

Genetiku máte rozšířenou, tzn. i mutace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
1.2.17 11:05

@Efka2015 Hmmm… s tou genetikou a rozsirenim nevim, o tom AMH vlastne taky ne:(. Zeptam se, ale vzdycky se mi prici neco jim „nutit“, kdyz si rikam, ze tomu rozumeji daleko vice nez ja… A ty jsi tedy treba i zavolala sve bezne gynekolozce, popsala ji situaci, a ona ti udelala nejake z tech vysetreni? To me nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.2.17 11:09

@Anais to je vtipný :) tak hlavně že jste to vymysleli :)
Já byla minulý týden v pondělí na prvním ET, takže čekám na výsledek a doufám v zázraky :)
Ve čtvrtek držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.2.17 11:27

@Vcela4 já byla v prvním „CAR“, jestli se tomu tak dá říkat.

Tam, než dojde k IUI, dělá vyšetření automaticky: Horm. profil, AMH, průchodnost, postkoitální test, genetika, imunologie, spermiograf, folikulometrie.

Imuno jsem byla v Podolí, ale tady vidíš že to napsat lze..

K mému dr jsem šla a ten mi dal žádanku na průchodnost a genetiku + spermiogram a následně andrologii.

Nejde o to nutit, tím, že mám načteno, tak jsem přišla a požádala, že bych si top chtěla nechat dodělat.

Jediné, s čím jsem bojovala, že genetika - ty tromb. mutace, tam to fakt chtěli dát až po potratech.
Ale to první imuno jsem měla dělané úplně před jakýmkoliv IUI nebo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
1.2.17 13:10

@radka.vos jupiiiiiii :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
1.2.17 14:03

@Efka2015 jsem po laparoskipii 5mesic a, ovumam, sice, dele ale, jeste porad, mam a, ikdybych nemela tak by mi pichala na, vyvolani… tak, dekuji, jsem rada, taky tomu iui chceme dat, sanco verime ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
1.2.17 14:51

@Bobčul hele nam rikali genetika 2 mesice a nakonec z toho byly skoro 3, prislo mi to nekonecny… :roll:
Ja tedy nespala na dnesek, protoze sem vcera odpoledne spala doma po ty narkoze jako poleno. O to lepsi sluzebka do Usti dneska, bala sem se zavrit oci ve vlaku, ze usnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
1.2.17 14:53

Jinak vsem moc dekuju. Jeste to bude asi „dlouhych“ 5 dni, ale vsak to znate, kdo uz to mate za sebou. :) Budu prubezne informovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
1.2.17 17:02

Takže dneska jsme byli na poslední schůzce, podali jsme žádost, v úterý to nesou na pojišťovnu, do týdne by mělo být schváleno a týden po schválení bych měla dostat menstruaci, takže to všechno stihneme ještě teď v únoru=) Předpokládaný termín 1. ultrazvuku - 18. února…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.2.17 17:39

@Sashie tak snad to pojišťovna schválí do toho termínu.. a kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
1.2.17 17:43

@Kllarcaa já jdu do práce, jen si „odskočím“, ono je to jako prohlídka na gynekologii, 20 minutek vždycky poležím a pak musím do práce - heslo máme doma porouchaný kotel a jdu za servisákem :pankac: :pankac: no nevím, co si vymyslím příště…
Kdy jdeš? Já zítra…

• Citovat
  • Upravit
339
1.2.17 17:45

@Anais žádný příště nebude potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
1.2.17 17:51

@cilam taky tiše doufám, ale ty cover story do práce dají zabrat… :pankac: :pankac: snad i vám to vyjde co nejdřív ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex