IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
2.2.17 10:35

@radka.vos Tyjo, tak to vypada fakt dobre! Takze zatim mas nadeji na ET a tri mrazacky? A to je kolikate IVF, prvni? To by bylo uzasny, kdyby Ti to vyslo!

Jinak u me nemuzou porad prijit na to, proc u 2. IVF nebylo zadne vajicko, kdyz u prvniho hyperstimulace a 35 fol. …Takze mam novinku (teda pro me) - Tamoxifen, ted od 12. do 16. dne, 23. den kontrola… Pry ze budeme zkouset dva, tri mesice, jestli neotehotnim samovolne (no takovych pokusu uz mam za sebou roky, no kdo z nas ne, ze :* ); no spis mi chteji „ukratit“ cas cekani na dalsi IVF, ale ok, uskodit to snad nemuze… Jeste premyslim, ze pred 1. IVF jsem nebrala Glucophage (na cukrovku, pry se dava u PCO, ktere mam), u druheho a ted porad jo, tak jestli to naopak nemohlo byt kontraproduktiv­ni…nemate s tim nekdo, prosim, zkusenost?
A s tim Tamoxifenem - da se tomu „verit“, ze je nadeje? Kdyby to bylo tak jednoduche, tak to daji vsem a je po problemech, ne…Uff… Ja si vzdycky reknu: nebudu na to myslet, nebudu, necham to byt atd., ale oni vas proste v CARu tak naladi, ze „mozne je vsechno“ atd., ze budu zase potisici doufat a potisici prve budu zklamana :pocitac:. Lepsi je tomu neverit a spis to vyjde, ale tohle mi proste nejde zatim, grrr:roll:. Tak dekuju predem za reakce - zkusenosti s Tamoxifenem/Glu­cophage… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.2.17 11:03

@Vcela4 35 folikulů? No tak to je teda mazec. Já měla normálně bez stimulace na ultrazvuku tak jeden nebo dva. AMH mám 1,19. Stimulovat začnu tak za 10 dní, chodím do Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
2.2.17 11:12

@Vcela4 zatim si nadeje nedelam moc zadny. K ET nedojde, musime pockat na prodlouzenou kultivaci a az pripadne za mesic KET, takze je cekaji jeste 4 dny, kdy musi vydrzet. :)

Zkusenosti s tim co pises bohuzel nemam, ale ver doktorum, urcite to ma nejaky duvod. ;-) Ty nadeje znam moc dobre, jen ja si vetsinou nedelam moc velky a pak sice sem zklamana, ale asi ne tolik. :) Horsi bude, az prijde na KET, tomu budu verit asi na 100%, ale tak kdyz by to nevyslo, mam zase dalsi 3 ivf pokusy, to bude jeste deti jako smeti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.2.17 11:50

@mzat Ahojky :mavam: tak co jak jste dopadli? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.2.17 12:15

@katy3011 to mas super me to dělali v car podolí pred Ivf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.2.17 12:28

Holky, omlouvám se, že vám sem teď vnesu chmury, ale já to prostě přestávám zvládat a nevím co mám dělat. Mám panickou hrůzu, že se zítra dozvím špatné zprávy z PGD, i když vím, že je to nesmysl. Tak brzy výsledky být nemůžou. Už několik nocí nemůžu spát a dneska to na mně totálně dolehlo… A teď místo abych vás podpořila, tak se tu sypu… Promiňte za ten výlev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.2.17 12:31

@Ledge Od toho tu jsme :srdce: a myslim, ze takovou zpravu, jako ted Ty, jsme tady uz kazda nechaly xkrat (soude podle sebe, u me ty nalady taky litaj silene - nadeje/chmury/vycitky/odhodlani/dalsi nadeje/dalsi chmury a porad dokola..). V jake fazi ted jsi, 2. IVF a cekas na PGD? Proc Ti ji delali - meli nejake pochyby, nebo radeji pro jistotu? Pardon, ale nejsem ted uplne v obraze, v jake fazi presne jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
2.2.17 12:35
@Bobčul píše:
@mzat Ahojky :mavam: tak co jak jste dopadli? :lol:

To me taky zajima… :)

A co ty @Bobčul, jak je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
2.2.17 12:37

@Ledge kolik mas testovanych embryi? Snez hodne moc cokolady a spoustu dalsich veci, co mas rada, pust si nejakej film a vecer si dej na noc nejakyho panaka, at se konecne vyspis. Vysledky asi stejne neovlivnis, ale porad doufej, ze budou v poradku a nesyp se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.2.17 15:18

@radka.vos Ahojky no já jsem nějaká nakřapnuta :zed: tak se dopuju ovocem a zeleninou a snad to bude dobry..Takže se teď snažím dát do kupy..Snad to nějak embrijku neuškodí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.2.17 15:53

Ahoj holky tak dnes po ultrazvuku se doktor rozhodl že iui nechame na pristi cyklus ;) at se to tam jesze hezky zhojí po odberu vajicek v cyklu minulém ;) Plus lehkou stymulaci 3.,5.,7.,9. Den cyklu, což mě moc netěší :? Ale co bych pro to neudelala že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
2.2.17 16:33

@Bobčul no to je pekne na prd, tak se poradne opatruj. :kytka: Myslim, ze i paralen by mohl pomoct a neublizit embryu, ale urcite nez by sis ho vzala, se porad s doktorem. :)

@Kllarcaa mesic utece jako voda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.2.17 16:48

@radka.vos no to je..Právě že jak jsem byla na ET tak jsem byla s holkou na pokojů co byla děsně nachcipana..Vůbec se divím že šla na ET..Tak jestli jsem to nechytal od ní :pocitac: ale tak lehké nachlazení prý nevadí, jen se virus nesmí dostat do krve :zed: ale co já vím jestli je v krvi nebo kde :roll: no uvidíme jak to dopadne..Ale taky z toho nejsem moc nadsena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
2.2.17 16:53

@Bobčul ty jo, to bych asi pekne „drzkovala“, kdyby me dali na pokoj s nekym, kdo je nemocny. :roll: Ale urcite se ti to nerozjede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 17:05

@Bobčul ahoj, píšu anonymně, protože zatím stále doufám, že duch bude sílit, ale já 4. den od transferu chytla příšernou rýmu a k tomu kvasinkovou infekci (normálně netrpím) a vyčetla jsem, že tělo snižuje imunitu, aby nebojovalo proti embryjku a proto je člověk chytlavej na ledasco. Paralen jsem měla od dr. přikázanej, že embryjku neškodí, ba naopak by mu škodila potenciálně zvýšená teplota/horečka.
Tak držím palce, aby to byl vlastně těhotenskej příznak :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí