IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
4.2.17 12:06

@Ledge mi je taky 38 v červnu, tak uvidíme, jak to dopadne… nechala jsis měřit AMH? já mám jen 1,9 tak uvidíme…
příští víkend mám testit po iui…

• Citovat
  • Upravit
477
4.2.17 12:11

@etelka41 já jsem nachlazená :zed: takže ikdyz jsem si to tak nepředstavovala tak nejvíc času teď trávím s hafišem na gauči..Takže ano šetřím se ikdyz jsem to takhle neměla v plánu..Byla jsem z toho celkem smutná..Celé 2 roky bez nemoci a naše první IVF a tohle :zed: tak to ani s TT nebudu spěchat..Vidím to tak na příští patek-sobotu..To věřím :srdce: jak jsem byla na ET tak jsem se furt usmívala, bylo to úplně něco nepopsatelného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.2.17 12:21

@Anais díky moc, doteď se válím v županu v posteli se psama :oops: a přemlouvám se jít vařit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 12:37

@Bobčul tak všude čtu ze v těhotenství je oslabení imunity a hodně žen dostane virózu nebo náběh na chřipku, tak držím palce aby to byl tvůj pripad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 12:40

@Anais já mám amh 1,09 a je mi 42 A dr. říkal že je to v normě takže ty to máš vlastně supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.2.17 12:44

@etelka41 děkuji :hug: moje švagrová byla při obou tehu v začátcích nemocná..Tak uvidíme jak se nám to vyrysuje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
4.2.17 13:03

@Bobčul @cilam holky, válení v posteli užívejte, až budete mít doma mrňouse, tak na válení už čas nebude… :P :P moc vám přeju, ať to vyjde

• Citovat
  • Upravit
Anais
4.2.17 13:05

@etelka41 no uvidím, zatím zkoušíme iui v nativu.
Minulý cyklus jsem měla na jednom vaječníku dva stejný folíky, tak jsem na jednu stranu ráda, že to nevyšlo, dvojčata fakt ne
a máte děti nebo je tohle pokus o první??

• Citovat
  • Upravit
365
4.2.17 13:15

@etelka41 já mám 1,19 a je mi 31…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 13:32

@Anais já mám dvě děti vlastně měla jsem kluk zemřel při tragické nehodě budou to 3roky měl 19,holcicke je teď deset, měla jsem dvě sekce tak mi bylo doporučeno podvazani, bohužel. Tak sme se rozhodli ze půjdeme do ivf, prostě nám všem chybí, vím že ho nejde nahradit ale všem nám to asi pomůže líp se s tím smiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 13:33

@katy3011 to je taky pořád v normě, a uz ste měli ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.2.17 13:36

@etelka41 čekám na menstruaci a pak bych měla začít stimulovat.. cca za 5 dnů, ale nevím, zda mi to provedou tento měsíc, protože mám asi zánět močáku, to mi řekli z vyšetření moči v rámci předoperačního vyšetření.. teď čekám na výsledky kultivace moči a pak mi dají léky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
4.2.17 13:37

@etelka41 uf, tak to je teda taky hříčka života… ještě, že máte doma druhou slečnu, ono ty děti nás donutí „fungovat“ ikdyž je nejhůř :andel: :andel: tak snad se vám podaří :andel: :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
365
4.2.17 13:39

@etelka41 necháváš si prodlouženou kultivaci? to by bylo skvělý kdybys měla ještě další mimčo, syna ti to nenahradí to je jasný, ale měla bys novou životní náplň a radost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.2.17 13:45

@etelka41 do kterého CARU chodíš? a na kolik tě to přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí