IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1865
4.2.17 20:15

@Terry1991 problém je u manžela - závěr - oli­goasthenotera­tozoospemie, Sterilitas primaria, andrologický faktor - prostě jich má malo, tvarově jsou špatný-třeba mají dvě hlavičky, jsou pomalý a nereagují na hormon, který vydává vajíčko :?
i přes to jsem v červnu otěhotněla přirozeně, ale nakonec jsem musela na revizi- v šestém týdnu se přestalo vyvíjet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.2.17 20:30

@Terry1991 Muj už má z dárcovského kluka, takže ví do čeho jde. Nechala jsem rozhodnutí na něm. Ohledně spermií by měli mrazit jen ty, které jsou schopné přežít rozmrazení. Ovšem jaká bude realita se dozvíš až je rozmrazí. Nikdo nezaručí, že to zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 08:42

@Bella Mona jejda, to mě mrzí. Ale povedlo se jednou tak se povede znovu.Na tohle musíme být my i muži hodně silný. Nám se s jeho nízkým počtem a nakonec dlouhodobou azoospermií nepodařilo přirozeně ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 08:45

@HankaS82 jasný,ale i to mě trochu uklidnilo. Takže děkuju ;) no před tím než začne odběr vajíček půjde ještě jednou na SPG. Tak třeba tam najdou ještě pár a byli by alespoň čerstvé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.17 09:55

@Terry1991 no u nás to byl taky takovej zázrak

držím palce, ať vám to vyjde a najdou nějakou zdravou potvůrku. Mají teď lepší metody, tak máte větší šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 10:01

@Bella Mona kéž by…teď pro mě nastává ten nejdelší měsíc v životě. Taky bych to ráda ututlala v práci, ale obávám se že mi nezbude než říct jak se věci mají což se mi nechce… :roll: snad to tešení se nebude zbytečné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.2.17 10:06

@Terry1991 v práci bych to neříkala, pokud to není nezbytně nutné, prostě „má přijít instalatér“. Co jim je do toho, budeš pak poslouchat „tak co?“ místo pozdravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 10:17

@cilam a proto se tomu právě chci vyhnout. Už jsem se dočetla že po IVF může, ale taky nemusí být neschopenka. Což já bych nechtěla být doma.Budu tutlat dokud to půjde a třeba to nebudu muset ani přiznávat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.17 11:22

@Terry1991 já také nejsem na neschopence, v praci jsem vzhledem k vice lékařů řekla že mám momentálně zdravotní problém o kterém nechci mluvit. na OPU jsem si vzala dovolenou nastesti to vyšlo na pátek tak jsem měla víkend na zotavení a ET byl ve středu tak jsem si taky vzala středa až pátek dovolenou a zítra pádím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 11:27

@Bella Mona já si právě dovolenou vzít nemůžu…máme zaplacené Řecko a tak potřebuji dovolenou na Řecko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.17 12:38

@Terry1991 a to máš všechnu dovolenou? nezustanou ti třeba aspon 2 dny? jeden den na OPU a druhej den na ET? jinak nevím jak by jsi to udělala… pak jedině neschopenka :nevim: nebo celodenní lékař ale to malokterý zaměstnavatel akceptuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 12:43

@Bella Mona nějak to budu muset vymyslet no ;) prostě to nějak půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.2.17 15:55

Tak hlásím ze dnes nikdo nevolal takže embriškovi se daří dobře, sem tak ráda, zítra půjdu v jednu na transfer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 15:58

@etelka41 hezkýýýýý moc gratuluji a tfu tfuj tfuj ať to celé dobře dopadne :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.2.17 16:07

Ahojte holky jen se chci zeptat vkterem tydnu se muže dělat ultrazvuk. A jaky ultrazbuk muze doktor udelat vnitřní nebo vnější dekuji za opověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí