Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika.veroni az ted jsem docetla ze mas PCO. U toho s tim muze byt trochu problem. V tomhle se ja moc neorientuju. Ja krom chybejicich vejcovodu nemam jiny problem.
Ale doktori si snad budou vedet rady ![]()
@radka.vos děkuji za informaci a kolik jste platila za léky, které jste během té doby brala?
Tak jsem dnes 11 den a test snehobilo. Je mi z toho fakt na nic myslíte, že mám ještě naději na pozitivní výsledek? Mám toho za sebou uz tolik, ze mi dochází síly teď tomu dávám opravdu hodně. Ale strašně se bojím. ![]()
@Evule 29 ja jsem deset dni po ET..a taky bilo…ani duch tam neni
a jeste k tomu krvacim.
Ale
…Nadeje porad urcite je…11dni jeste neni pry moc a hcg muze byt nizsi nez co akceptuje test…ja doufam, ze 14dni to jisti a zkusim znovu v patek ![]()
Drzim pesti
![]()
Já si taky říkám, ale mám pětidenní embryo, tak jsem si říkala, že už by tam mohl být aspoň duch
já taky verim, že ti to dobře dopadne. Prostě musí
![]()
Ahoj holky..tak jsem z dnesni navstevy v car zklamana, podle UZ se ovu zdaleka neblizi coz vim kdyz ji mam mit, az 22dc ale nic tenhle mesic nebude az dalsi tak mam zas mesic ztraceny a to bude jen horsi stou ovu. kdyZ nebudu mit ovu do 20.2. Tak mam nasadit duphanston nebo tak, nejak, na, ms a, od 4-8dc clostik a 10-11dc UZ a uvidime jak budu na nej reagovat a mela by dalsi mesic probehnout IUI. tak ja, myslela ze zacnou uz ted proc sem tam teda, mela chodit ted? chjooo… byla, jsem u jine mudr. Ta ma, tam, dnes nebyla… a mam jit na endokrinologii kvuli cukrovce a mam zhubnout jist vic pravidelne a mene a zadne blbosti… chjooo na endo se mi teda, nechce navíc mi nedala ani doporučení a bez toho mě tam neobjednají ![]()
@radka.vos super
Držím palečky ať se ty Tvé Šípkové Růženky v pohodě probudí až přijde jejich čas ![]()
@kakaramelka nevim odkud jsi…ale najdi si soukromou ordinaci.
Ja prave mela podle gynekologa problem se stitnou zlazou. Nechala jsem si vzit krev u obvodaka, ale podle krve hodnoty byly jen trosku zvysene a tudiz jsem od praktickeho zadanku nedostala.
Soukromy endokrinolog mi udelal testy z krve plus take ultrazvuk… a vyslo me to na 200kc+ navic cekaci doby zadne..a budes mit klid ![]()
@evan14 překvapuje mě že endokrinolog se zabýva cukrovkou? a glukozou? já myslela, že jen štítnou žlázou, kterou mám v pořádku jen glukozu místo 5,5mml/l mam 5,9mmol/l což si myslím není tak hrozné abych musela vyhledávat odbornou pomoc na cukrovku
@Evule 29 to víš, že šance pořád je
Vždyť 11 den je ta nejspodnější časová hranice ne? Zítra to může být už jinak ![]()
@Lištička27 za leky jsem doplacela necely 2 tisice, ale nehledte na to, muzete stimulovat necim jinym, nez sem mela ja. Opravdu zalezi na vasem lekari. Neveste hlavu, rychle to utece. ![]()
@Evule 29 @evan14 treba jste zrovna ten pripad, kdy se to ukaze az pozdejc. ![]()
@kakaramelka duphaston sem jedla kdysi na upravu cyklu a krasne mi to srovnal, jen me po nem trosku bolely prsa. ![]()