Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kllarcaa tak to na jednu stranu chapu. Precijenom budete platit za sperma, tak je lepsi to mit osetreny i z tvoji strany, aby to nebyly vyhozeny penize…
To se picha ten lek?
@Kllarcaa myslím, že pokud jsou před IUI více, jak 2 folikuly, IUI ani nedělají a většinou doporučí OPU a jejich odebrání.. popř. mražení..
@Alena89 Taky by mi vyjímečně nevadilo, začít dřív a mít klid=) Ale taky čekám zpoždění, i když u mě by bylo vítané - mám to dostat v sobotu. Tak kdyby se to posunulo na pondělí nebo aspoň neděli, tak by mi to nevadilo=)
@Anais právě mám jít až 11.den MS..
Já byla tak zaskočená tim že chce dát lehkou stimulaci že jsem to vzala zaplatila a odešla
A až pak přemýšlela nas tim proč vlatně..
![]()
@Kllarcaa to zmaknes…
kdyz sem to zvladla ja, tak uz musi kazda. ![]()
@Bella Mona tak zatim to je v pohode 8 kousku na kazde strane
, akorat jsou jeste malicky cca 11mm
@Aja91 tak to je super snůška
však oni dorostou
kdy des na další ultrazvuk?
@radka.vos jo zvladnu uz to znam z ptedešleho pokusu ivf..jen jsem byla strašně po těch hormonech rozhrkaná ![]()
Ahojky holky, prosím o radu.
Dnes jsem 13 týden od ketu test negativní
Zatím jsem to nedostala má někdo zkušenosti, že test negativní a krev pozitivní? Nebo už se mám zdát veškerou naději na to že by to mohlo vyjít
jsem z toho docela zničená. Dávala jsem tomu hodně ![]()
Ahoj nevíte někdo jestli po negativním pokusu transfer embrya je lepší po menstruaci hned zavést další nebo měsíc počkat?
@Evule 29 ahoj asi si myslela 13.den ? Já si prožívam to samé dnes jsem se dozvěděla ze mám i krev negativní. Ale nezoufej zázraky se dějí
držím pěsti
Jojo den týden by byl super
třeba mi estrogen a Utrogestan brzdí měsíčky jo pořád tam kousek naděje, ale velká asi ne
![]()