Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobčul jo jenže ja jsem v křeči vždycky i na gyndě
Budu se snažit být uvolněná
![]()
@vamp81 ahojky
no už 3den špinit, měla jsem do včerejška pocit jako my měla přijít MŠ..Nevím no moc šancí tomu nedávám..Zítra zkusime test ale jen díky manželovi
ten je zvědavý..Ikdyz jsme ET bylo s 3deniho ebrijkem, tak jestli i tak není ještě brzy
nevím no..V pondělí jdu na krev do caru tak tam se ukáže, ale jak říkám já to vidím negativně..A jak to vypadá u tebe?? ![]()
Tak mam 13dni po ET a na testu zadna dalnice a menstruace v plnem proudu
Cpu do sebe utrogestan, ale nejak to krvaceni opravdu nepotlacuje…ach jo, takze me prvni IVF skoncilo fiaskem
![]()
Premyslim, ze zmemime kliniku…ale v Gennetu maji volno az koncem brezna…ale asi stejne potrebuji prestavku, po jake dobe se nejdriv da jit na druhe ivf?
vzhledem k veku cas jaksi nemam…a pauzu chci co nejkratsi.
@evan14 To mne mrzí. A máš ještě něco zmraženo? Mne se první ivf nevydařilo a další stimulaci mi řekli, že nejdříve za 3 měsíce. Taky uvažuji o změně, ale ani nevím kam, těžko posoudit kvalitní CAR.
@Bobčul já nikdy taky netestovala a vždy vydržela až do krve ale dnes jsem testla a nic. Nešpiním, nic mi není. Zkusím asi test ještě v sobotu a jinak taky v pondělí na krev. Máme ještě jednu zmrlinu a tím to končí. Bud další IVF jako samoplátci a nebo to holt nechat být a jít do adopce, což se mi upřímně moc nechce:-(
@evan14 já do Gennetu chodím k Čepelákovi a tento měsíc mě čeká první IVF. No tak se tam objednej.. březen je za chvíli a řekni sestrám, že kdyby to někdo odvolal ať ti dají vědět, že můžeš i dříve.. a do kterého CARU chodíš?
@vamp81 do adopce by se mi taky nechtělo, navíc to trvá strašně dlouho.. tak 5 až 7 let (pokud teda chceš bílé dítě)
@katy3011 no nám ted říkali, že je více dětí než rodičů, tudíž by to do roka bylo.
@vamp81 já jsem chtěla testnout tak v neděli..Ať nejezdím do Olomouce s Planou nadějí, ať radši vím na čem jsem..No tak jsem zvědavá jak dopadnem
dej pak vědět ![]()
@Ribanka @katy3011
Bohuzel zamrazeno nemame nic…nic nam nezbylo
S tim car taky nevim, vsichni chvali to kde otehotneli
v mem nynejsim car ivf europe jsme spokojeni s doktory, vsichni jsou velmi ochotni…ale napr pri stimulaci mi neprislo, ze by me nejak vice kontrolovali jak reaguji na hormony a meli jsme jen jeden ultrazvuk, coz mi prijde malo.
Libi se mi sanatorium helios, ale je to preci jen brno…a jeste bych chtela asi zkusit prahu…a gennet se mi libil, ze tam maji primo i genetiku.