IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
11.2.17 16:53

@katy3011 snažíme se dva roky, tohle byl první ET, zůstává nám 7 sněhuláčků. Tenhle měsíc na KET nepůjdu určitě, zase dám šanci přírodě, když jsme oba tak děsně zdraví a údajně je teď „pohnojeno“
A upřímně, už mám docela tulící deficit :oops:, pač buď jsem byla nafouklá z 30 vajíček, nebo bolavá po OPU a náběh na OHSS, pak zase zákaz kvůli embryotransferu, pak špinění, teď krámy… hodlám si (i teda manželovi 8) ) vynahradit to strádání :mrgreen: Na další transfer a naděje/zklamání nejsem dost v pohodě.

Ty máš za sebou kolik pokusů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
11.2.17 17:36

Tak nevím, dnešní druhý UTZ nic moc neukázal - mám přijít ještě v pondělí, ale Dr. říkala, že tenhle měsíc to asi nevyjde, že to necháme na další (leda by folikul ještě narostl).

Jsem z toho dost přešlá, zase se to odsouvá. Na druhou stranu mám pocit, že mám ovu až 17. den, takže je ještě šance, že folikul doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.2.17 17:52

@cilam já teď stimuluju na svůj první pokus, taky se snažíme 2 roky, mám nízké amh asi 1,12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
11.2.17 17:59

@katy3011 tak moc držím palce, ať všechno klapne jak má. Když není problém jinde, je velká šance, že se ET chytne ;)
Pak dej vědět, jak pokračujete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
12.2.17 10:44

@cilam tak to je mi líto, jediné co mě napadá, ještě, aby ti nasadili prednison… protože nechápu, proč to nevychází, když byl ket „úspěšný“… :srdce: :srdce: ale zase je pozitivní, že „umíš“ otěhotnět
Super, že máte tolik mrazáčků :dance:
Já budu testovat asi v úterý nebo ve středu.. tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
339
12.2.17 11:12

@Anais prednison asi nebude v mém případě indikovaný, imunologie nám vyšla v pořádku (ani deficit, ani přílišná imunitní reakce). A taky mi tělo po ET zareagovalo naprosto správně snížením imunitní odpovědi, aby nebojovalo proti embryjku, pač jsem pět dní po transferu schytala rýmu i kvasinky, který jsem předtím nikdy neměla.
Ale jak říkáš, je dobré že „umím“ otěhotnět, aspoň se zúžil prostor k hledání našeho problému.

Tobě moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.2.17 12:37

Tak já včera zase test jen jedna čárka a to jsem 12den po Ket:-( Už si myslím, že šance není, zítra jdu na krev a budeme se chystat na další ket s poslední zmrzlinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
12.2.17 13:08

Ahoj holky, tak dnes jsem 11. den po ET a ted jsem měla na papíře trošku růžový výtok, tak se obávám, že to zas nevyšlo :nevim: no test mám dělat ve sředu. Na druhou stranu si mysslím, že by to MS neměla být když beru estrofem ten by měl MS držet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.2.17 14:15

@Bella Mona ahojky, já tenhle rýžový měla když se zadařilo a za dva dny jsem měla ducha :) To je dobré znamení u někoho to znamená uhnízdění embryjka.-) Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
12.2.17 14:50

Ahojky, já už jdu na druhy pokus 17.2 tak jsem nervozní a i ve strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
12.2.17 14:55

Vamp81. o mi je lito ale naděje umíra poslední. 12 den by se už mohlo něco ukázat, ale nevěš hlavu každá to máme jinak a nekomu se to ukáže až po mesíci na testu. vydrž až ti vezmou krev to je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.2.17 17:48

Ahoj prosím vás má tady někdo asi určitě zkušenost… jsem po prvním IVF a nezadařilo se… po jaké době je nejlépe jít na další KET? Hned po menstruaci a nebo mám ještě měsíc počkat? Co myslíte? Máme poslední embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.2.17 17:58

@Marva17 já jsem šla hned po další menstruaci a KET my vyšel. Už je to tři roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
12.2.17 18:00

@Bella Mona Já dostala vždy MS i přes prášky (utrogestan). A to jak po IUI tak i po IVF. Tak držím palce, aby to bylo nidační krvácení.

@cilam To o té rýmě a snížené imunitě je zajímavé - jsou k tomu někde nějaké informace? Chytla jsem právě po IVF příšernou virózu a zbavovala jsem se jí skoro měsíc, tak jestli to může mít spojitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.2.17 18:04

@Marva17 záleží..

Já jsem třeba po posledním KET absolvovala hysteroskopii, teď pojedu na imuno, nechala jsem si udělat tromb. mutace, absolvovala horm. jógu.

Někdo tvrdí, že je nejlepší jít hned, že je tělo ještě nabuzené hormony.
Kdybych nepotratila, asi bych to tak udělala, jsem trochu jiný případ, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí