Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaS82 Hani, proč by nevystavovali?? Nikdy jsme to neslyšela.
Jinak bych šla za obvoďákem a šla marodit asi se zádama..
@HankaS82 ak CAR odmietlo, tak urcite obvodak. krize, chrbtica, to uz nejak s doki vymyslite ![]()
@Aja91 Mnela jsem stejne problemy po OPU jako ty. Odebirali mi 17 folikulu, to znamena ze 17 krat pichli do vajecniku. Odebirali mi z obou stran. Abych jsem se vyhnula te bolesti kdyz mam plny mocovy mechyr, tak jsem chodila curat snad kazdych 45 minut. Trvalo to asi 3 dny, ale pomalu to ustupovalo. Taky jsem se bala hyperstim. syndromu, ale s klidovym rezem a dostatkem tekutin jsem to zvladla.
Příspěvek upraven 15.02.17 v 15:41
@Efka2015 nevím proč nevystavují, u Apolináře to prý nejde. Doktor mi napsal doporučení, že mám vzhledem k těžké práci být v neschopnosti, ale národní mi prý dát nemůže. Tak nevím proč.
@Aja91 Mnela jsem stejne problemy po OPU jako ty. Odebirali mi 17 folikulu, to znamena ze 17 krat pichli do vajecniku. Odebirali mi z obou stran. Abych jsem se vyhnula te bolesti kdyz mam plny mocovy mechyr, tak jsem chodila curat snad kazdych 45 minut. Trvalo to asi 3 dny, ale pomalu to ustupovalo. Taky jsem se bala hyperstim. syndromu, ale s klidovym rezem a dostatkem tekutin jsem to zvladla.
Ahoj holky, tak jsem včera píchla první Gonal, tak snad se něco vyklube
Kolikátý den cyklu jste šly prosím na odběr? Všem držím palce k // ![]()
@nika.veroni chodí se 11 -13.tý den, určí ti to doktor podle ultrazvuku.
@Aja91 Taky jsem to měla. Nejhorší to bylo potřetí, to jsem byla na ibalginu. Hlavně nestresuj, odpočívej a fakt hodně pij.
@nika.veroni taky se teď chystám na první.. na odběr půjdu asi o víkendu.