Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem dnes 9.den po ET 5.denniho embrya a posledne 3 dny mne vecer, rano a nekdy i v noci poboliva bricho, jako kdyby jsem to mnela dostat. Behem dne se citim uplne vpohode. Mate nekdo podobne zkusenosti?
Holky tak žádost o IVF poslána, vzhledem k mému cyklu bude IVF asi v dubnu ![]()
@smaiiilinka
Nám přišlo schválení včera, zítra to mám dostat, takže stihneme ještě únor
A myslím, že to budeme mít taky schválený rychle, tak třeba stihnete ještě březen!
@Sashie ještě čekáme na nějaké výsledky.. takže spis až duben
ale moccc se těším
a tobě gratuluji
to je super a držím palce ![]()
@Ajaandy Ahoj pevně doufám a věřím že budu další z těhotných
teprve jdu na opu ve čtvrtek, ale už teď tomu věřím, že to vyjde
musí prostě ![]()
@Věra8057 píše:
@Ajaandy Ahoj pevně doufám a věřím že budu další z těhotnýchteprve jdu na opu ve čtvrtek, ale už teď tomu věřím, že to vyjde
musí prostě
Vsechny pevne doufame v tve nasledovani
![]()
@Ivana87 Udělej si test, to už by mělo být něco vidět. A hned budeš vědět na čem jsi. Držím palce ať to klapne
Třetí den stimulace, zatím dobrý krom toho že nemůžu spát, mám návaly horka pak zima…To nic…Začala jsem druhý den MC píchat Menopur, zastavilo mi to menstruaci a dneska se to zase rozběhlo jak první den…Měla jste taky některá?
jinak mám krátký protokol.
@Ivana87 jo jo, měla jsem to dost podobně. Dneska jsem 6+1 a už je to v pohodě, ale týden před termínem ms a týden po jsem měla neustále pocit, že to dostanu. Bolely mě bedra i podbřišek.
Vcera jsem byla 13dc, a mela jsem bolesti jak pri Ovu. Dnes si mam pichat ten ovitrelle a bolesti nikde. Tak snad nebyla ta ovu drive, jinak z toho nic nebude.mame tu tri. denni absenci aby bylo toho sperma.co nejvic…ja uz se holky v tom vazne nevyznam…mi prijde ze mi to telo dela. naschval
![]()
@Ajaandy provinile?? to snad ne
jak je??
Já tenhle měsíc proflákám, máme v práci audit, takže bych utz a iui měla přesně v termín auditu a to se z toho nevykroutím, tak další bude v dubnu.
Co malej, už jste mu to řekli, nebo ještě čekáš na utz a
![]()
já když se našeho jirky ptám, jestli chce sourozence, tak mi řekne, že ne ![]()