Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@etelka41 Moc gratuluji! Tak ať čárka posílí a celých devět měsíců je pohodových a s krásným výsledkem:)
@vamp81 Kdy jdeš? Já zítra, dostanu hned dvě, tak jsem na to moooc zvědavá.
@Marketa Vk Ty jo, super výsledek. Mě se z 20 vajec oplodnilo 11, ale vydržely jen tři - jedno jsem v prosinci „promrhala“, druhý dvě zamrazili spolu.
@Violetina mě se ze já ze 7 vajec 4 dozrálé, ani jedno se neoplodnilo přirozeně tak pomocí isci.
@Tulipankaa tak urcite zbehnite do CAR, aspon vam daju presne cisla aj diagnozu
Violetina No tvrdila mi doktorka celou dobu stimulace ze mam jen 6 vajicek. Pak jsem mela jinou dr a nejednou 16 nakonec jsem byla raaada. 14 dni jsem pichala Gonal to by bylo 6 vajec
drzim palecky at ti to vyjde
@Anais Moc děkuji! Mám ale už den zpoždění, tak jestli to do rána nedostanu, tak to budeme muset posunout=/ Zrovna jednou bych chtěla mít menstruaci načas a ono ne=D Ale už špiním, tak snad se rozjede…
@Marketa Vk: Ahoj Market, jsem stejne jako ty, tesne po transferu, takze presne vim, jak se citis. Jak zvladas zamestnat mysli krome vencu? Ja premyslim, kdy jit do prace, doma se zblaznim ![]()
@etelka41: Ahoj Ethelko, dlouho jsem tady nebyla, takze se asi ani nezname
presto moc rada vidim pozitivni zpravy a moc gratuluji, druhou carku vidim!
Jak sis zvladla nabrat sama krev? ![]()
@katy3011 Jejda, to mne mrzi. Ani jsem netusila, ze se to muze stat. Rekli ti k tomu něco?
@Ribanka jen mi to dnes zavolali.. že prý ze 7 zralé 4 a které oplodnili isci protože do žádného spermie nepronikly.. prý mají vajíčka někdy „hrubší“ slupku ![]()
Ahoj holky u nás to vypadá na IVF v dubnu, máte to některá stejně? ![]()
Ahoj zamestnavam se manzelem, psem, počítačem filmy vareni uklid. Já do práce bohuzel nemůžu tak ze kdyz by to naaaahodou vyslo tak 9 mesicu budu doma ![]()
@AlenkaZPohadky to jen s prstů, je tam taková vyskakovací jehla k tomu testu, stlacis a ono te to dobne do prstu a pak vytlacis s prstů dostatečně množství, on si to pak test sám nasaje přes kanalek
@riana12 Jé
máme poslanou žádost na pojišťovnu a čekáme ještě na nějaké výsledky. Takže březen/duben bude náš ![]()