Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak dnes první konzultace na IVF, teďka začínám s Gonalem 250, příští pondělí další ultrazvuk. Tak jsem zvědavá, jak zítra poprvé píchnu;-)
@Sashie Ahoj to zvladnes Ver že to pichani je asi na tom to nejmensi. Drzim pěsti at mas vse ok
Ahoj devcata. Tak se hlasim po delsi odmlce. Dnes prisla ms a tak zitra budu volat do centra a objednam se na utz pred dalsim Ketem. Snad ted po te hysteroskopii uz budeme mit vic stesti a konecne uvidim ty vytouzene //
@etelka41 supeeeeer
moooc gratuluji ![]()
Tak konečně je tu další prďolka ![]()
@etelka41 píše:
@katy3011 děkuji a vidíš ji tam taky? Můj chlap šlépějích jak patron se mu to pořád nezda![]()
Ja ji rozhodně vidím ![]()
@Marketa Vk Tak zvládly to všechny, zvládnu to taky. Jde o to poprvé;-)
@Dr.Renča píše:
@Romčinka potraty nejsou kvůli tomu, že někdo něco sní či vypije, to by museli potrácet všechny fetky…většina potratů je kvůli špatnému vývoji embrya, když má nějakou genetickou vadu
a navíc pokud tvoje tělo na to bude zvyklé před otěhotněním, tak to na těhotenství nebude mít žádný vliv
moc ti děkuji:o)
@Ledge Aspoň ten jeden. Doufám, že jsem tě moc nevynervovala, ber to tak, že jsem ty špatné pravděpodobnosti teď vybrala a ty budeš v pohodě.
@katy3011 Tam se ještě dají dělat zázraky… držím palce.
@petrus85 Doufám, že zabojují - alespoň jedno.
![]()
@Marketa Vk Ja jsem dneska 6+4 a ve středu jdeme na UZ. Sice se cítím v pohodě a na testíku přibyl další týden, víc mi vadí některé vůně a chce se mi pořád ukrutně spát, takže příznaky se množí, ale i tak budu mít malinkou dušičku, až polezu na kozu, jestli tam bude srdíčko atd.
@katy3011 píše:
Já ze 7 vajíček zralé 4
To je furt ještě krásný počet ![]()
@Violetina ještě to nevzdávej, oni to ti malincí bojovníci jestě klidně můžou zvládnout ![]()