Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katy3011 Tak holt budeš mít doma vytrvalce a ne sprintery
Neboj oni to doženou ![]()
@Sashie jj to chápu ja se premlouvala asi 10 minut at se bodnu ![]()
@Ajaandy mooooc ti to přeji. Ja doma uz silim. Dnes je to 4 den jak to maaam vydrzet
![]()
@Marketa Vk Já budu mít asi minutu v práci, ve třídě řvoucí partu dětí. Mám píchat mezi 8 - 10 dopoledne, takže jediná šance na soukromí je během hodiny. Navíc mám strašně zvědavé kolegyně, které drbou.
Uz ve stredu budu 14.den po ET a doufam ze budu moct chlubit // carkama.
Chtela jsem sa zeptat… vi o IVF vasi rodice a znamy ev. reknete jim to?
@Sashie Zdravím kolegyni učitelku
Taky řeším soukromnosti radši během hodiny, děti cíleně zvykám na bezúdržbový režim.
@Ajaandy Díky, teď jsem si zazoufala s mužem, co přijel z práce (ten to řeší hrozně technicky) a už zase hledím vstříc dětným zítřkům…
@Ivana87 Držím palce. Ségra ví, rodiče z obou stran mají mlhavou informaci, že je nějaký problém.
@Ivana87 Ví to jen nejbližší kamarádky (jedna má za sebou 6 IVF, druhá je moje nej), jinak rodina to neví. Moje mamka jen ví, že máme problémy a řešíme. A z manželovi strany to zase nechceme říkat, protože jsou občas nevhodně vlezlí a neumějí být taktní. Měli by blbé dotazy a rady, i když tomu vůbec nerozumí.
@Violetina Mám prvňáky a už dva měsíce zkouším občas o hodině odejít třeba pro něco do kabinetu, aby byli zvyklí. Takže věřím, že to zvládneme všichni;-) Hlavně to pro mě bude motivace, abych si to rychle píchla a šup zase zpátky. V kolikáté třídě jsi?;-)
Jinak - taky máš manžela technika? ![]()
@Sashie ja to pichala hned jak jsem rano vstala. At to mam co nejdriv za sebou. V praci to u tebe nevi? Ale mas pravdu lepší nerikat abys pak furt neposlouchala bud v klidu nepremyslej nad tim. Se to vsem rekne, že. ![]()
@Ivana87 u me to vi sestra a z manželovi strany rodiče ( ja uz je nemam) kamaradum jsme to neříkali furt by se vyptávali
@Marketa Vk V práci jsem to řekla jen přímé nadřízené, se kterou řeším nepřítomnost při návštěvě lékaře. Jinak do toho tam nikomu nic není, nejsou tam hodní lidé. Už takhle mají blbé kecy (ženský kolektiv), že kdo nemá dítě, je vlastně podčlověk… Nám určili přímo čas, tak se to budu snažit držet.
@Sashie jj to chapu s tim pichanim. Me ho nerekli ale taky jsem to udrzovala ve stejny cas. Koupila jsem si i caj Kontryhel pomaha to pry spodku. A kolegyně jsou kaci.
@Ivana87 nasi to vi, tchyne jen vi ze je problem a naky kamaradky to vi, jako podpora
Jinak drzim palecky at najdes //…a obdivuji ze dokazes cekat tak dlouho…ja bych uz testila po 10dnech ![]()
@Sashie mno jo no nekdo ma štěstí ze si jen strajchne a je to. A u tebe je jaky problem? Hlavne se drz neboť ten naval hormonu je masakr ja brecela i u reklamy potom
![]()