Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, prosím musím si s sebou brát něco na odběr? Nějaký oblečení, nebo? Jdu po prvé
Zatím na UZ cca 20 fol, ale s PCO z toho nic být nemusí, tak uvidíme…
@nika.veroni Mne dali instrukce. Kosilka, prezuvky a nalacno abych jsem byla. A doprovod po vykonu. Drzim palecky ![]()
Zitra budu 14. den po ET a budu testovat naostro. Dnes jsem to zkusila nanecisto s lehce proslym testem. ![]()
A byla tam, druha carka viditelna pouhym okem bez lupy ![]()
Zitra jeste odber krve v CAR abych to potvrdili. Pomalu mi to dochadzi
a jsem stastna.
@Marketa Vk: Takze mas darovana vajicka? A byla jsi v patek 17.2.? Ja ano. No ja uvidim, jak dlouho to vydrzim
A mela jsi 5 denni blastocystu? Meli jste PGD?
@Ivana87 Děkuju
Snad se něco podaří oplodnit.. Tobě taky držím palce a napůl už gratuluju! ![]()
@Ivana87 to je super…a zitra se to uz jen potvrdi…potichoucku gratuluji
![]()
@AlenkaZPohadky vzali mi vejcovody vajicka nechali tak ze mam sve. Ano 5 deni kultivace. A taky 17.2. PGD ne je mi 30 tak ze zatim v poho. Udelali AH tak ted aspon mam skym cekat.
jak se citis?
@AlenkaZPohadky já jsem IVF nestihla rozjet
tři dny před termínem prvního pohovoru jsem zjistila, že jsem těhu.
@Marketa Vk: Ja byla taky 17.2. A mas zavedene jedno? A byl to KET? Takze zasoba vajicek je dostatecna? To jsou stejne veci, co dnes medicina dokaze… Ja se citim fajn, boli me jen hlava, ale to je z lezeni
Jinak vse uplne ok, i jsem docela v pohode psychicky, dobre naladena
Co ty? jak si kratis cas? A jak to proziva partner?
Holky začíná některá stimulovat začátkem března? Já jdu 24.2 pro Zoladex a cca za 10dni začínám gonalem.
@Marketa Vk Tak mně žádný počet neříkal, tak uvidíme. Jen řekl, že tam toho moc není…