IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2516
22.2.17 20:36

@katy3011 noc dekuju za podporu - opravdu uvazuju ze to tak udělám - zkusím to jedno bez a pak si to necham dat jelikož asi to bude bolet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
22.2.17 20:43

@HankaS82 Ahojky dekuju moc za pozitivní reakci..Jj včera Zoladex a krev, a za 14 dni jsem objednána na Utz - a prosim, oni tam budou zkoumat velikost folikulu? Přitom tohle je nejaky útlumovak.. ja tomu léku stejne moc nejak nerozumím ať si čtu co si čtu… :(
Každopádně strašně moc dekuju za podporu ohledně narkozy… mam z ni strach no.. :( a uz se mi o tom 2× zdálo a probudila jsem se v noci s tepem 120 :D ( jako ze fakt mi busilo jak o závod ) ;D Vis, mam nejveci strach pravé z toho ze kdyz uz tam budu kracet, tak se mi budou třást kolena a budu koktat jako… blbec :D no a ted si tam lehnu, prikurtuji me ( to me taky děsí ), pak tedy daji nahubek - kyslík, pak píchnout - a ja v tu chvíli začnu vyvadet ;D jak mi bude brnet v tele z te narkozy a jak sem mi bude točit hlava mam strach abych jim tam neco ne zničila a nevytrhla si tu kanylu z těla :( to jsou bujné představy viď :D někdo říká, ze spis ta 3 vteřiny a někdo ze prý za 10… no a ležet tam 10 sekund a pozorovat se co to semnou dela - me děsí…
co se týče Dr jsem u Rezabka, a ted mi to píchala sestra u ni v kanclu.. taková ta silnější s velkýma očima ;) ale moc příjemná a milá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
22.2.17 20:47

@HankaS82 ty chodíš na Apolinar? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.2.17 21:59

@Oliinka Máš moc bujnou představivost. Před opu lehneš na kozu, opřeš ruku, sestra Tě píchne a do 10sekund o sobě nevíš. Pokud jsi při vědomí nekurtují Tě, to asi až pak. Myslím, že by se s nima dalo na téhle věcech i předem domluvit. Že máš prostě strach, tak ať Ti předem řeknou jak přesně budou postupovat. Kyslík dávají taky jen někde. Ohledně Zoladex, ten je na uspání činnosti vaječníků. Aby byly před stimulací odpočinutý. Jakmile začneš píchat gonal, tak se vaječníky bleskově nastartujou.Ty ještě nemáš rozpis jak budeš píchat gonal? Jen Ti píchli Zoladex s tím, že za 10dní na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
22.2.17 22:03

@HankaS82 10 vteřin? :D no tak to budu slušně vyvadet :D
Ano zatím Zoladex, a nic jiného kromě kontrole nevim.. ona sama mi nedokázala říct co mi daji po ultrazvuku..
mam kontrolu za 14 dni, a potom se uvidi co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.2.17 22:12

@Oliinka nebudeš vyvádět, to nestihneš. Sestra Tě napíchne a oni se zatím připraví. Až usneš teprve se bude něco dít. Fakt je to v pohodě. Tak já mám stimulaci jasnou.Bude stejná jako minule.Ale na utz jsem taky objednána za 14dni po Zoladex.Pak by do 14dní měla dorazit MS, minulé dorazila po 7dnech. A cca 5-8DC se začíná píchat Gonal. A cca za 10dní opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.2.17 23:03

@Oliinka Taky myslím, že nic nevyvedeš :) Určitě jim řekni, že máš hrozný strach. Budou na tebe možná víc mluvit a než si uvědomíš, co se děje, budeš v limbu. Já se poprvé taky bála, i když podle všeho míň než ty, ale anesteziolog všechno komentoval: " teď to trochu píchne a začnete se vám chtít spát… Už to cítíte?"… A pak se probudíš na posteli :) Úplná pohodka, fakt. Zvládneš to, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.2.17 00:53

@Oliinka budeš ve stavu jako trochu připitá.. já jsem si u sestry objednávala kafe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
23.2.17 08:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
23.2.17 08:49

@katy3011 fakt? :D jako po nebo před :) p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
23.2.17 08:50

@Ledge mam v plánu poprosit zda je nemůžu držet tam někoho za ruku - nejlépe anesteziiloga :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
23.2.17 09:30

@Oliinka Narkozy fakt neni treba se bat. Ja chodim do Gennetu. Jeste pred zakrokem za mnou prisla anesteziolozka a ptala se me, jak to snasim. Priznala sem ji, ze tesne pred usnutim se mi udela spatne. Spravne odhadla, ze je to reakce na latku, ktera se picha pred narkozou. Kdyz sem prisla na sal, ulehla sem, prikurtovali mi nohy, napichli kanylu. Celou dobu si se mnou povidali, trasla sem se tam jak drahej pes. Pak mi zacali pichat tu latku, po ktery mi je zle, ale pichali ji pomalu, takze to nebylo tak hrozny. Pak mi dala dychat kyslik, ale masku mi primo nepolozila na oblicej, jen z dalky. Rekli mi, at zavru oci a dycham, opravdu porad na me mluvili. A najednou sem se probudila na pokoji. ;-)

Jinak kdyz sem byla na gynek. operaci pred lety, mela sem hysterak, ze nechci uvazat nohy. Slusne sem je pozadala a oni mi nohy odkurtovali a prikurtovali az po usnuti, ale uprimne, tehdy jich kolem me bylo asi 8, kdezto na OPU tam byli ve trech, tak si nedovedu predstavit, jak mi v tak malo lidech jeste chytaji nohy, co se rozjedou do vsech stran. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.2.17 09:55

@radka.vos taky mi to takhle dělali v Gennetu, bylo to v pohodě.. taky jsem se probrala až na pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
23.2.17 10:01

@katy3011 ze, ja byla fakt vyklepana a pritom to bylo uplne v pohode. :) A i me prekvapilo, ze jak sem se probrala na pokoji, tak sem byla schopna normalne fungovat, jen sem byla unavenejsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.2.17 10:07

@radka.vos a jak jsi teď na tom vlastně ty Radko, čekáš na ET nebo KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí