Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak asi to dopadlo špatně včera jsem začala splnit ale jen světle hnědé až slabé růžové, trochu mě bolí břicho. Uvidím co bude v uteri v krvi a ultrazvuk ale nevidím to slavně ![]()
@etelka41 a to jsi po et? ;( ja se omlouvám zatím tu mezi vámi nejsem moc znalec..
jsem tu chvilinku..
@AlenkaZPohadky ted docela dost spinim. No je mi hrozne. Menstruaci bych mela mit ke konci mesice. Musime se modlit no ted mi je dost na bliti.
@etelka41 ahoj taky dost spinim. A mooooc se bojim je to dnes 7 den
Holky zeptám se - dneska jsem 8 den po klasickým snažení - jeste před injekci ( řekli jsme si ze to zkusíme - co kdyby náhodou neco musela bych na Ivf… ) bolí me strašně po ránu žaludek.. na test je asi jeste moc brzo ze? Dneska je to 25dc a ovu byla 16 dc..
@Marketa Vk: Ja od rana brecim, jsem uplne v prdeli. Vsichni kdo byly takovy trubky a delaly si test takhle brzo, mely aspon ducha, ja nic… A spinis primo cervenou krvi? Volala jsi do CAR? Cetla jsem, ze nekomu upravili medikaci…
@Marketa Vk to může být zahnizdeni ale u mě to může být nezdar jsem 18den po et ![]()
@AlenkaZPohadky no nevolala, ale vim ze kdyz zacnu krvacet tak mam utrogestan polikat. Uvazuji ze tam zavolam. Jsem z toho dost v pip
![]()
@etelka41 a vysel ti test a krev ti uz brali na hcg? No ja se hrozne bojim nebot to síly uklidnuji se ze mam 8 nanuku ale moc mi to nejde ![]()
Ahojte, tak som si dnes volala do CAR, ake vysledky zatial maju. mam AMH 0.7 a pohorsilo sa mi TSH.
MS sa zacina rozbiehat, ale este stale to neviem oznacit za 1DC. takze sa na kontrolu objednam az po vikende.
@Marketa Vk já dělala doma ten krevní domaci 13 den a vyšel pozitivně, mě s moče neukazuje ani při mych dvou dětech to zjistili až s krvi
@Marketa Vk: Myslim, ze bys mela zavolat, o vikendu uz to pujde resit hure.. je zvasltni, ze jsi videla ducha a ted krvacis…
@AlenkaZPohadky uz jsem volala. Mam polikat utros a cekat do 3.3. Na hcg ze to muze a nemusi nic znamenat no mam nervy
@etelka41 A co krev, kolik si mnela hcg v krvi? Ja jsem byla stejne jako ty 3.2. na OPU
akurat jsem mnela prodlouzenou kultivaci takze jsme 16. den po ET. Spineni kvuli zahnizdeni, an to je pozde… No zkus odpocivat a nestresovat. NIc neni ztraceny, musis verit ze se tvoje beruska tam udrzi a jenom se otacela na zada ![]()
Příspěvek upraven 24.02.17 v 10:49