IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.2.17 12:23

@KackaP15: Diky :srdce: Ja byla porad optimisticka, ale ten dnesni negativni test (7. den) me zkolil. Muzu si za to sama, ze jsem testovala. Je to muj prvni pokus, ale po zazitku pred pul rokem, kdy jsem ve 20. tt musela na potrat kvuli vyvoj.vade, takze uz si pripadam, jak nestastny a vyzdimany citron :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 12:31

@AlenkaZPohadky rozumim ti jak ti je. A asi nezbývá nez se opravdu nejak zanestnat. Uz moc sice nedoufam, ale asi to nezmenim. Zivot neni jednoduchy. Mas nejake vajicka zamrazene? Kdyby nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 12:34

@radka.vos jsi uzasna :kytka: uklidnuji se tim ze 8 nanuku. Jak to vubec funguje KET? Budu brat zase nejake leky? A t mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.2.17 12:37

@AlenkaZPohadky @Marketa Vk Holky držte se. A pokud to opravdu nedopadne, což ale nemusí nastat, tak to hlavně nedržte v sobě. Držím palce, ať to přeci jen vyjde, potřebuju slyšet pozitivní zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
24.2.17 12:40

@Marketa Vk 8 mrazacku je super pocet. Takze i kdyby to ted nevyslo, neves hlavu, porad mas dalsich 8 pokusu pred pripadnym dalsim ivf. :potlesk: :palec:
Pri KETu se tusim bere utrogestan jeste pred transferem, aby se na to sliznice pripravila a pak i po samozrejme. Jestli je tam jeste neco navic netusim. U me je to prvni ivf a deti jeste nemam. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 12:47

@radka.vos a cekas nebo uz vis ze budes mit maleho drobecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
24.2.17 12:54

@Marketa Vk cekame na vysledky z vysetreni, zda nejsou postizeny, takze zatim nevim nic. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 12:56

@radka.vos Drzim ti vse co muzu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
24.2.17 12:58

@Marketa Vk ja sem zatim v pohode. :) Samozrejme sem nedockava jak to dopadne, ale nijak se ti nenervuju. :) Kdyz budou spatny, jdeme do druhyho pokusu a kdyz ne, tak uz se tesim na KET. :) Dekuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 13:37

@radka.vos no ja uz jsem trochu v pohode. Uz se nejak uklidnuji. Budu doufat a kdyz ne tak ket aspon ze to nemusim hned podstupovat znovu. :dance: a mam ty mrazacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
24.2.17 13:38

@Marketa Vk super, to rada ctu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 13:53

Ja bohuzel zadne mrazacky nemam. IVF podstupuji kvuli geneticke zatezi, takze po PGD zbylo jen jedno vysetrene embryo.

@Marketa Vk: Jeste krvacis? A lezis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 14:02

@AlenkaZPohadky to me mrzi bych ti aspon 2 mrazacky dala. Nelezim jsem u manzela na firme a cekam az zajdem na nakup. Tak vymyslim co budu varit. Jeste stale krvacim tak hnede. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.17 17:14

Delala jsem test a je tam duchacek i manzel ho vidi, ale furt krvacim. Nechapu furt doufam. Zitra testnu znovu. Snad to neni utros uz je to 10 dni co jsem pichala 10 tisic jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
24.2.17 17:29

@Marketa Vk to vypada stale nadejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie