Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja jsem 5DPO a priznaky, neco by se naslo, ale je to spis jeste ovitrelle…to cekani je fakt umorny
@Marketa Vk treba jeste sance je…muze tam byt jen nejaky myom a mimi je v poradku
@petrus85 doufam. Kdyz jsem byla na punkci tak jsem mela cistu a praskli mi ji u toho tak snad to bude i tim.
Ahoj všem, dnes jsem si byla pro Zoladex a žádanku na předoperační. Hned jsem musela vyzvednout pregnyl, sestra říkala, že mizí z trhu a neví proč. Snad, že mají odstávku ve výrobě. Máte někdo podobné info?
Ak by ste mali pocas IVF cyklu zostat doma, ktory cas by ste si vybrali? iba od vkladu ci aj pred opu? a brat si dovolenku ci pn? prestava ma to v praci bavit (vztahy medzi kolegami su divne, ja osobne som viacmenej s kazdym zadobre, ale byvam z nich uz podrazdena; takisto kontakt so zakaznimi a partnermi zo zahranicia nie je vzdy lahky a uz ma to vyvadza z miery).
takze pre pokoj v dusi, ako by ste riesili volno? ![]()
@riana12 Ahoj,já pracuju ve sklařské výrobě s chemikáliema a na směny. Takže jsem šla na neschopenku hned na začátku stimulace.Byla jsem po gonalu podrážděná a brečela jsem i u reklamy.Ke konci jsem měla docela bolesti. Tudíž neschopnost přišla vhod.
@riana12 Ja pracuju na salech v nemocnici a chodila jsem do prace kdyz jsem stimulovala. Bolelo men bricho, ale nebylo to az tak strasny. Vsechni kolegyne to vedeli, takze mne setrili, pokud to slo. Na PN jsem od OPU a budu dalsich 9 mesicu (pokud pujde vsechno hladce).
@HankaS82 úplně stejne info jsem dostala i ja
ale úplněeeeee ![]()
@Oliinka píše:
@HankaS82 úplně stejne info jsem dostala i jaale úplněeeeee
Tak ja pregnyl ani nechci, je to moc velka tlusta jehla
radsi ovitrelle
Já chodím do práce i při stimulaci, učím momentálně prvňáčky. Jsem sice v zápřahu, ale nemám čas myslet na nic okolo. Píchám Gonal 4. den a zatím nepozoruji žádné změny nálad, jen mě hodně bolí břicho.
@Sashie Tak to já byla po gonalu na pěst, až jsem s těma náladama byla protivná sama sobě. Doufám, že teď po druhý to bude lepší.
@petrus85 opravdu to neni pravda
je to to samé
akorát se pregnyl prý nemá pichat do bříška ale do zadku ![]()
@etelka41 Jj ale do bříška prý by se neměl nebo co - tam je to takovy nejpohodlnější ![]()