Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12 uz jsem volala. No myslim si ze je konec dle meho krvacim dost. Uz tomu nedavam moc nadeji
![]()
@Ivana87 na krev jdu až v uteri tak mě objednali jak sem volala ze jsem měla ten domácí krevní pozitivní, spinim jen fakt malo jen na papíře světle růžové po toaletě, už mě přestává i bolet v podbřišku tak budu doufat ze to byla nějaká cevka
Holky nenervujte se, jestli bylo na test jeste brzo a opravdu jste tehotne, mely by ste byt naopak v klidu. ![]()
@radka.vos @radka.vos no nejde mi to moc jsem hotova. Je to 7 den no ubidime, ale pri me zivotni smule to chapu
@Marketa Vk presne takhle nesmis uvazovat…
7 den je opravdu brzo na jakykoliv zavery.
Zkus se hodit do klidu, dej si cokoladu, nohy na stul (nebo treba az vecer, jestli si ted v praci), pust si hezkej film, kde pokud mozno nebude zadna tehotna a uzij si vikend. ![]()
@Marketa Vk: A boli te bricho jako na MS? Rikala jsi jim o testu? Ja se asi zblaznim, veskery optimismus je ten tam
@AlenkaZPohadky vubec me neboli bricho jsem psychicky v prde.. snazim se uklidnit ale jde to tezko. Co ty jak se citis
Holky zlate ach jo…je to neskutecne narocne na psychiku…Urcite vse dobre dopadne a jednou se dockame. ![]()
Ja uz zacala odpocitavat
uz jen 27 dni do ostreho startu prvi IVF ![]()
@Marketa Vk: Me bricho poboliva, ale to vcelku celou dobu, ale ted mi pripada, ze je to vic. Ja uz se trosku uklidnila, ale ne ze bych zacala byt optimistictejsi, jen se nehroutim, jsem smutna. Snazim se pracovat a chci, aby uz uplynulo par dni a vedela jsem, na cem jsem.
Reklas jim v CARu, ze sis delala test?
@AlenkaZPohadky ne at nevypadam jak blbec. Treba to je po pregnylu ja nevim. Jsi asi lepsi nez ja.
preju nam at to je v pohode.
@KackaP15 preju ti to vsem to preji. Protoze na psychiku je to naval. A i ty hormony.
@Marketa Vk @AlenkaZPohadky urcite Vam vse dobre dopadne!!!
Idealni by bylo samozrejme, aby to dopadlo ted, ale i kdyby se to nedejboze nepovedlo, tak dalsi pokus se pocita a urcite bude uspesny!!! Hlavne neztracet nadeji!!
Kolikaty pokus mate?
@Marketa Vk tak si rikej, ze mas ted uvnitr 7denni mrne a uz kvuli nemu musis byt v pohode. ![]()