IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
25.2.17 21:08

@KackaP15 me je 30. A 35 neni hodne myslim ze akorat. No jestli jde ket po mesici tak se mesic budu detoxikovat a odpocivat. Hodim se do klidu a pohody. Jsem na nemocenske a zustavam. Musi nam to vyjít prece nemuzeme mit takovou smulu. :hug: nejvic me stvou holky hak vidim ze jsou tehotne a pijou fetujou a kouri tak kdyz takovym to vyjde tak musi prece i naaaaam!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
25.2.17 21:15

@Marketa Vk tak to je dobre. To budes mlada maminka ;).
Kolik mas zmrazeno? Ja pocitam, ze nemocenskou brat nebudu. Ale az to vyjde, chci jit na rizikove. Uz jsem jednou byla tehotna, prirozene, s jinym partnerem, ale bohuzel to nevyslo, vrozena vyvojova vada, ukonceno ve 22tt. Takze tentokrat kaslu na praci a resim jen sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.2.17 21:15

@KackaP15 S věkem buď v klidu. Mně právě odbylo 39 a jestli to teď klapne, taky to bude první. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
25.2.17 21:18

@Ledge tak uz jsem :palec:. Akorat mam pocit, ze vsichni na mej koukaj, ze to je divny, ze jeste nemam dite, ze uz mam na to vek atd… asi to taky znas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.2.17 21:26

@KackaP15 mam jich 8 tak uvidime neni mozmo ze se zadne nechytne. Ja jim verim :srdce: tak to me mrzi, ale uvidis vyjde nam to. Ja vim a citim to ze budu mamina. Jen ted se jeste zpamatovat s toho IVF jsem docela smutna zitra 9 den po ET :,( na nemocrnske uz jsem 3 mesice. Byla jsem na operaci a do prace se nechystam jsem krupierka a docela zahul chci mit klid. Rizikovky jsou asi vsichni co podstupuji IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
25.2.17 21:31

@Marketa Vk tak super, 8 je velka sance!!! S tou praci to chapu. To musi byt hodne narocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.2.17 21:59

@KackaP15 jj je to hlavne na psychiku ti lidi :D a k tomu nahuleno. Budu pevne doufat. Nevis kdyz KET rozmrazuji 2 embria vlozi mi je obe pokud preziji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
25.2.17 22:04

@Marketa Vk myslim, ze ano. Pokud budou v poradku, obe vhodne a preziji rozmrazeni, tak daji obe. Teda, kdyz je budes chtit ;). Kolik mas vlozenych ted? Taky 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.2.17 23:58

@KackaP15 ted mam 1 prej k vuli pojišťovně i kdyz jsem chtela obě. Na pojišťovnu jim prdim stejne zkusim max 3 pokusy pak uz to vzdam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
26.2.17 07:30

@Marketa Vk dobre ranko ;). Ja to taky resila, zda 4 pokusy nebo 3. Pokud budou vhodna embrya, tak dam dve a dej se vule bozi. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.2.17 08:40

@KackaP15 presne tak. Kdyz by byla dvojcatka tak se to vzdy da zvladnout. A clovek by si to odbyl najednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.2.17 11:36

Ahoj holky, dneska jsem se těšila na KET, ale bohuzel nam volali z Caru, ze nemají dobrou zpravu, ze se embryjko špatně rozmrazilo???????????????? ach jo holky, nejak je čím dal těžší držet naději a věřit.. byl to nas posledni mrazacek, v listopadu KET nevyšel, v červnu po ET jsme se chvilinku radovali, ale v 9tt z toho byl bohuzel zamlkly potrat a z první stimulace jedno biochemicke tehotenstvi a jeden nezdar.. čeká nas tedy třetí pokus celého IVF.. manžel spermio vynikající, ja přišla o vejcovody, jinak OK, AMH 4,5, vajíčka se olodni vzdycky skoro všechny i jen z prilozeni, reprodukční imunologie taky dobra, geneteka taky… a stejne se stale nejak nedaří.. je to tak těžký cely..a to jsem ráno mela dobry pocit, ze by mohl tento pokus vyjít.. Vubec nevim co dal, jestli změnit car, nebo zkusit lázně, nebo jít do dalsi stimulace hned.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.17 11:37

Holky můžu se zeptat, jak je možné, že někde pri stimulaci si pýcháte klasické injekce a musíte si látku míchat a někde máte už nachystaná pera? Je to klinika od kliniky nebo záleží na člověku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.2.17 11:42

@Alishaaa To mě mrzí :( Pokud by ti lázně doporučili, tak já bych do toho šla… Sice to znamená odklad, ale na druhou stranu si člověk odpočine - tělo i mysl. A pak najednou přijde ten zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.2.17 11:44
@Šárinnkaa píše:
Holky můžu se zeptat, jak je možné, že někde pri stimulaci si pýcháte klasické injekce a musíte si látku míchat a někde máte už nachystaná pera? Je to klinika od kliniky nebo záleží na člověku?

Stimulacni hormony vyrábějí vice farma firem a záleží na Dr v centrech, co jsou zvykli používat.. obecně se da možná rict, ze v pere z jsou ty novější typy horm., nicméně některá centra raději používají ty starší, protoze se podle nich da lépe titrovat a dopripichavat i trochu jiná kombinace.. snad jsem to napsala srozumitelne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí