Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky dnes jsem 7 den po ET (zavedene 5 denni Blastocysty) myslite ze je uz konec?
@sarrik85 A jaký konec myslíš? Jak to dopadlo zjistíš za chvilinku, já Ti závidím. Jdu teprve v pátek na odběr a ve středu bude ET.
@Sashie no že se to neudrzelo bojim se ze se rozjede MS sice ma prijit az za tyden ale uz nevim..
@HankaS82 no tim ze spinim a ze se mi asi rozjede ms test ano dnes odpoledne ???? pri prvnim ivf jsem to mela podobne…
@sarrik85 Špinění nemusí nic znamenat, pokud se nejedná o světlou krev. Pokud ba testu nebylo nic vidět zkusila bych zítra ráno. Já měla hezkého ducha až 10den od et
@sarrik85 Hele, jak mi řekl sám doktor - dokud není nic potvrzeno z krve, tak je naděje. Některým se prostě HCG do moči vylučuje pomaleji - kamarádce vyšel pozitivní test až cca 8. den zpoždění a to měla už potvrzeno, že je těhotná…
@sarrik85 pokid embrijko je spatne, neuchycene, tak ti nepomuzou zadne leky… a je jeste brzy na to delat zavery…pokud mas pochybnosti tak zavolej Dr at ti neco da ci poradi…
Ach jo tak dneska nam prismi
Vysledky sperm. A pise se tam ze se jedna o asthenozoospermie, ostatmim udajum moc nerozumim tak se mi to to ani nechce vypisovat.ten gyn. co jsem
Mela nas bez vysvetleni cehokoliv poslal na ivg, tak ted cekame az pujdem k moji nove gyn. a ta nam snad rekne vice.Mate nektera z Vas stejne zkusenosti? ze vy jste uplne zdrave a spatny spermio?
![]()
@Tulipankaa asthenozoospermie je méně než 50% pohyblivých spermii.To není úplná katastrofa.My jsme bez spermií úplně.
@Tulipankaa ono záleží v jakém procentu ta asthenozoospermie je, manžel byl jednou nemocný a vyšlo mu 0% pohyblivých spermií…šel na vyšetření na urologii a zjistilo se, že má v ejakulátu streptokoka, byl 14 dní na atb a bylo po asthenozoospermii, od té doby vše v pořádku
@sarrik85 špinění neznamená nutně konec. Já jsem začala taky špinit 7. den a myslela jsem, že je vše v háji. Druhý den jsem udělala test, byl tam úplně slaboučký duch (viz foto). Špinila jsem asi dalších 5 dní. Dnes jsem 17.den po transferu a koukni sama, test z odpolední moči, potvrzeno už i z krve. Takže nevěš hlavu, nic není ztraceno. Hlavně buď v klidu, odpočívej, nenervuj se a zkus test ještě později. Držím palce ![]()
@HankaS82 ahoj ale pod morfologicltch normalnich je napsano 0% no nexgxi delat zavery a pockam na novou gyn.snam nam rekne vic, ach jo mame to tezke holky ![]()