Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, tak zítra už bych měla vědět jak na tom jsou embryjka… Nemůžu se dočkat…Zůstali z pěti čtyři, tak doufám že aspoň jedno zůstane
holky po kolika dnech od Opu je lepší transfer? Zítra by měli být třídenní, kolika buněčné by měli být? ![]()
@Věra8057 píše:
Ahojte, tak zítra už bych měla vědět jak na tom jsou embryjka… Nemůžu se dočkat…Zůstali z pěti čtyři, tak doufám že aspoň jedno zůstaneholky po kolika dnech od Opu je lepší transfer? Zítra by měli být třídenní, kolika buněčné by měli být?
Tak ten 5-6 den, dřív to často nedělá dobrotu…myslím, že by měla byt minimálně 8buněčná
Zdravím všechny,
poradí mi prosím někdo? Mám jít na sve 1 IVF do Fertimetu v Olomouci a chtela jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tímto centrem. Děkuji za veškeré informace ![]()
@Psolek Děkuju čím víc čtu tím míň toho vím…Někde doporučují pětidenní někde zase tvrdí, že jsou lepší třídenní…No nevim, nevim ![]()
Tak jsem zacla slabe krvacet
a dnes jsem skousela test asi jsem uz pako je slabe pozitivní dnes mi budou volat s caru co dal…
@Věra8057 Určitě je prodloužená kultivace lepší. My měli 15 vajíček, 12 oplodněných, celou dobu se držela všechna embryjka krásně. Čtvrtý den zbylo z 12 jen 8. A nakonec jedno ve mně a 3 zmrazené. Ona ta embrya se můžou jevit v pohodě celkem dlouho a pak se prostě ve vývoji zastaví. Navíc třetí den u přirozeného početí nemá embryo v děloze co dělat, takže když ho tam šoupnou uměle, není to přirozené prostředí.
Přesně tak
vkládání 3denních embryí je zastaralý způsob, dříve se to tak dělalo
@Sashie super, já mám nakonec antibiotika a angínu
tak jsem si vzala volno, a uvidím, jak mi bude. Jsem ráda, že jsme tenhle měsíc nic neplánovali.
Pak písni, kolik máš vajíček a pocity ![]()
@Anais Hele, vyzkoušej Oscillo, mě teďka pobolívalo v krku a moc mi pomohlo=)
@Sashie mám pravou nefalšovanou angínu a papkám antibiotika… no po letech zjistím, co dávají dopo v TV ![]()
@Anais Tak ať se pořádně vyležíš! Toho jsem se bála nejvíc, že s něčím lehnu v průběhu. Snad mě do zítřka nic nezklátí;-)
@Anais Tak naštěstí jsou prázdniny… Ještě musím k zubařce, uvolnila se mi korunka.