IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
1.3.17 22:37

Ahojte, tak zítra už bych měla vědět jak na tom jsou embryjka… Nemůžu se dočkat…Zůstali z pěti čtyři, tak doufám že aspoň jedno zůstane :srdce: holky po kolika dnech od Opu je lepší transfer? Zítra by měli být třídenní, kolika buněčné by měli být? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.3.17 23:11
@Věra8057 píše:
Ahojte, tak zítra už bych měla vědět jak na tom jsou embryjka… Nemůžu se dočkat…Zůstali z pěti čtyři, tak doufám že aspoň jedno zůstane :srdce: holky po kolika dnech od Opu je lepší transfer? Zítra by měli být třídenní, kolika buněčné by měli být? :roll:

Tak ten 5-6 den, dřív to často nedělá dobrotu…myslím, že by měla byt minimálně 8buněčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.3.17 23:36

IVF

Zdravím všechny, :mavam: poradí mi prosím někdo? Mám jít na sve 1 IVF do Fertimetu v Olomouci a chtela jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tímto centrem. Děkuji za veškeré informace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.17 00:05

@Psolek Děkuju čím víc čtu tím míň toho vím…Někde doporučují pětidenní někde zase tvrdí, že jsou lepší třídenní…No nevim, nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
2.3.17 04:12

@Kllarcaa :( a manzel je ok s darcostvim? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.3.17 04:45

Tak jsem zacla slabe krvacet :( a dnes jsem skousela test asi jsem uz pako je slabe pozitivní dnes mi budou volat s caru co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.3.17 08:37

@Věra8057 Určitě je prodloužená kultivace lepší. My měli 15 vajíček, 12 oplodněných, celou dobu se držela všechna embryjka krásně. Čtvrtý den zbylo z 12 jen 8. A nakonec jedno ve mně a 3 zmrazené. Ona ta embrya se můžou jevit v pohodě celkem dlouho a pak se prostě ve vývoji zastaví. Navíc třetí den u přirozeného početí nemá embryo v děloze co dělat, takže když ho tam šoupnou uměle, není to přirozené prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.3.17 09:31

Přesně tak :palec:vkládání 3denních embryí je zastaralý způsob, dříve se to tak dělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
2.3.17 11:09

@Sashie super, já mám nakonec antibiotika a angínu :zed: tak jsem si vzala volno, a uvidím, jak mi bude. Jsem ráda, že jsme tenhle měsíc nic neplánovali.
Pak písni, kolik máš vajíček a pocity :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2550
2.3.17 12:04

@VENDUC A z jakého důvodu Tě tam posílají? Zeptej se lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.3.17 12:05

@Anais Hele, vyzkoušej Oscillo, mě teďka pobolívalo v krku a moc mi pomohlo=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
2.3.17 12:11

@Sashie mám pravou nefalšovanou angínu a papkám antibiotika… no po letech zjistím, co dávají dopo v TV :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2550
2.3.17 12:24

@Anais Tak ať se pořádně vyležíš! Toho jsem se bála nejvíc, že s něčím lehnu v průběhu. Snad mě do zítřka nic nezklátí;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
2.3.17 12:31

@Sashie jsi doma, smečku dětí si nechala ve škole, tak to bude dobrý!

• Citovat
  • Upravit
2550
2.3.17 12:37

@Anais Tak naštěstí jsou prázdniny… Ještě musím k zubařce, uvolnila se mi korunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí