IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
3.3.17 11:08
@petrus85 píše:
@katy3011 no, muzi to maj jednodussi… jako darovat vajicka je neprijemne, muze byt i bolestive…a vetsinou by zena mela byt i po detech kdyby se to nejak nevyvedlo…jedna znama darovala kvuli penezum nekolikrat a rikala ze jeste ze mela kluka, pac ji to tak znicilo telo ze se bude davat dlouho do kupy…

Tak darkyne podstupují to samé co my, co jdem na ivf, jen s tim rozdilem, že jim odeberou vajíčka a hotovo…
Jedu 3.ivf a jsem z toho zmordovaná, ten poslední cyklus byl nějaký echt náročný..
Fakt obdivuji ženský, co to podstoupí 8× i 10× 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.3.17 11:10
@Anais píše:
@Psolek ono asi každý car to má jinak. My tam stejně nic speciálního nepsali. Ten jen u druhýho jsme poprosili, jestli je stejný dárce, ale stejně nevíme, kolik mají ještě zamražených dávek…

Asi jo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
3.3.17 11:22

@Babet-ka nějakou pauzu si asi dát musím.. podle mě tak 3 měsíce.. než půjdu do dalšího IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.3.17 11:35

@katy3011 a ty uz teda víš výsledek? Nebo si jen myslíš, ze to nevyšlo, protože bylo zpomalené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.3.17 12:37

@lusi28 držím palečky :hug: ať to vyjde

• Citovat
  • Upravit
Anais
3.3.17 12:40

@petrus85 na výklad karet a tak moc ne… ale jestli jsi unavená a tak - asi všechny tady ;) a netlačí tě čas, tak si dejte od všeho pauzu a mysli i na něco jiného - taková jednoduchá rada na přes ústa vím :mrgreen:
já teď budu 2 měsíce taky pauzovat, tento měsíc to bylo kvůli práci a ejhle vyplatilo se, mám angínu, antibiotika, tak počkáme, ať se tělo dá trochu dokupy a pak uvidíme co přinese další iui
je to blbý, ale dokud nemáš děti, tak si sobecky můžeš sbalit kufry a fakt vypadnout kamkoli ;) tak si toho sobeckého období užij a využij to

• Citovat
  • Upravit
Anais
3.3.17 12:42

@Psolek ty jo, už třetí ivf a měli jste něco na mražení? Máš vždycky stejný protokol?

• Citovat
  • Upravit
77
3.3.17 13:01

@Anais neverim na vyklad. Ja jsem po neúspěšném IVF a ted si dam pauzu mam sice mrazacky, ale byla jsem dost hotova z toho. Zajedeme s manzelem na wellnes a treba na moto. Vyvetrat hlavy a pak jdem do KETU. Chci se naladit pozitivně a věřit ze ted uz to vyjde. Tak zkus s partnerem neco podniknout a nepremyslet. Ver tomu co citis a ne co rikaji karty. Drzim palecky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.3.17 13:03

@petrus85 kartářce nevěř, dělej podle svého vědomí svědomí a jak se cítíš, to je nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
3.3.17 13:04

Tak jsem holky po OPU. odebráno 11 vajíček, z toho 6 je vhodných k ISCI. Některé z těch pěti jsou ještě ve fázi, že by mohli dozrát. V pondělí budeme volat, jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.3.17 13:04

@Anais No jo, zrovna jsem dojela dom z odběru vajec.
První dva byly dlouhý protokol a nakonci pouze 1 embryo.
Teď krátký protokol a nevím no…mam obavu aby bylo aspoň jedno embryo zas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.3.17 13:05

@Sashie super, 11 vajíček je dobrý :hug: :hug: tak teď už jen věřit laboratoři a čekat co bude že :zed: :zed: ja je?

• Citovat
  • Upravit
Anais
3.3.17 13:06

@Psolek kolik jsi měla teď vajíček? Čím si stimulovala v krátkém?

• Citovat
  • Upravit
2550
3.3.17 13:11

@Anais Hele, docela dobrý. Jen mám trochu tlak v břiše, jako horší menstruaci. Prostě budu odpočívat a dneska si dám pohodu. Teď jsem jen trochu nervózní, jestli se budou vyvíjet v pořádku=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
3.3.17 13:12

@Psolek Tak to jsme dneska byli nastejno;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí