Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ledge uff, to je taky vyssi divci, koukam.
Kazdopadne drzim pesti, budu sledovat, tak pak napis co a jak. ![]()
@Tulipankaa ahoj máme to taky tak..ja v pořadku problem v manželovi
Přesto jsme zkusili IVF-nepodařilo se..takže u nás zakončení že jdeme do dárcovství ![]()
@divomys ne clostík jsem nikdy nebrala, mám ovulaci normálně, tak vícerčata fakt nechci. V lednu se mi tam dokonce objevily 2 folíky o velikosti 17 mm, tak je asi vážně pravda, že s věkem to příroda dubluje, aby byla větší šance
Už jenom jedna injekce a budu mít pokoj! A předoperační vyšetření jsou taky v pohodě, takže nic už nebrání tomu, abychom v pátek úspěšně něco odebrali… tak snad tam něco bude;-)
@Sashie držím palečky
uvidíš, že to bude v pohodě, pátek je super načasování, přes víkend můžeš doma odpočívat ![]()
@Dr.Renča ahojky nevíš jestli už v Gennetu dělají MACS, já mám ted pauzu před IVF.
@Romčinka vznesla jsem dotaz na FB na stránce Gennetu a psali, že bude od března
@Anais Moc děkuji
Taky jsem to ocenila, do pátku mám dovolenou, do práce jdu v pondělí. Tak si aspoň nemusím brát volno!
Ahoj holky, chci se zeptat, byla jsem dvakrat na iui a ted me posila na laparku s hysteroskopii pred ivf, mela jste to taky tak nektera? ![]()
Zdravím všechny v teto skupině
chtěla bych se Vás zeptat kam v Olomouci na IVF muj gynekolog mi doporučil Fertimed a tak pátrám zda jsme se rozhodly dobře. ![]()